Motoruma inova lastik aldım nasıl ?

Bugün lastik patladı 1 hafta içinde 2. ye patladı yama yapıldıktan sonra lastikte yerılma olduğuna yumurtalar olduğunu gördük bende arka ve ön lastiği değiştirdim...

burda bir kaç motorcu arkadaşa sordum motorum için IRC İNOVA lastiği önerdiler

Motorum Motoran TORRO 100cc Cub

Yeni lastikle ilk 100km herhalde yavaş gitmek gerekiyormuş üzerindeki koruyucu tabakanın gitmesi için yoksa kaydırırmış doğrumu?

kaydırma olayı die bişeye rastlamadım bende ırc nr48 aldım su ana akdar lastik bi sorun yapmadı fakat ben deneyemesemde yagmurlu havada kaydıgını söylüyolar.
dicem gönül rahatlıgıyla kullan :)

genelde hep söylerler demekki var bi bildikleri..
yeni lastik die yere zamk gibi ypışacak die bi kayde yok..
hayırlı olsu güle güle kullan

hayırlı olsun

dostum yenı lastiğin hayırlı olsun tekerin yerden kesilmesin.aklıma takılan bir şey var;yeni lastiğini aldıktan sonra nasıl diye sormanın ne anlamı var?diyelimki çok kötü(umarım değildir)o zaman eline ne gececek verdiğin paraya yazık oldugunu anlamaktan başka?bence doğru soruyu yanlış zamanda sormuşsun.......

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bu lastiklerin ölçüsü ön 17" 2.50 - arka 17" 2.75 mi :)

bu lastiklerin ölçüsü ön 17" 2.50 - arka 17" 2.75 mi :)

evet aynen öyle saden cub motorların lastik ölçüsü bu...

dün takıldı bugün şöyle bir test ettim adam akıllı yol tutuşu çok güzel sürerken çin lastiklerine oranla insana daha çok güven veriyor...

Yağmurlu havalarda ıslak zeminde kaydırdığını söyleyenler var daha ıslak zeminde denemedim

ama bu lastikler anladığım kadarıyla kuru zeminde çok iyi ıslak zeminde dikkat etmek lazım...

Ben lastiği öneririm almayı düşünen varsa hem yerli malı hemde ucuz ön lastik 30-35 normal fiyatı pazarlık yapınca düşüyor fiyat
hemde çok yumuşak lastik ...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
evet aynen öyle saden cub motorların lastik ölçüsü bu...

dün takıldı bugün şöyle bir test ettim adam akıllı yol tutuşu çok güzel sürerken çin lastiklerine oranla insana daha çok güven veriyor...

Yağmurlu havalarda ıslak zeminde kaydırdığını söyleyenler var daha ıslak zeminde denemedim

ama bu lastikler anladığım kadarıyla kuru zeminde çok iyi ıslak zeminde dikkat etmek lazım...

Ben lastiği öneririm almayı düşünen varsa hem yerli malı hemde ucuz ön lastik 30-35 normal fiyatı pazarlık yapınca düşüyor fiyat
hemde çok yumuşak lastik ...

bütün cub motorların lastiğin aynı ölçüde değil çap 17" ama ebat farkları var :wiinkk:

güle güle eskit:cat:

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Yeni lastikle ilk 100km herhalde yavaş gitmek gerekiyormuş üzerindeki koruyucu tabakanın gitmesi için yoksa kaydırırmış doğrumu?

Lastik, fabrikadan çıkmadan önce raflardaki yerini aldığı zaman dış etkenlerden korunması için film şeklinde bir madde ile kaplanır.
Bu madde, lastik kullanıma başlandıktan kısa süre sonra (50-100 km.) kaybolur gider. İşte bu süreç içinde lastikten performans beklememek, dikkatli kullanmak gerekir. (Lastik rodajı denilen olay)

Lastik, fabrikadan çıkmadan önce raflardaki yerini aldığı zaman dış etkenlerden korunması için film şeklinde bir madde ile kaplanır.
Bu madde, lastik kullanıma başlandıktan kısa süre sonra (50-100 km.) kaybolur gider. İşte bu süreç içinde lastikten performans beklememek, dikkatli kullanmak gerekir. (Lastik rodajı denilen olay)

Evet lastik rodaajı demekki varmış...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar