Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar
Şehir içi kullanım için scooter almayı düşünüyorum. Aklımda Runner ST200 Nexus 500 ve Xmax 250 var. Önceliğim runner ancak boyum biraz uzun (1.86) o yüzden runner bana küçük gelebilir ve rahat edemem diye düşünüyorum. (hiç kullanmadım) Bu konuda düşüncelerinizi ve farklı...
merhaba arkadaşlar
Antalya da şehir içi kullanım için duke 200 abs almayı düşünüyorum. Daha önce 2 yıl kadar ybr 125 kullanmıştım ama 4-5 yıldır motor kullanmıyorum. yani alacağım motor bir bakıma başlangıç motorum olacak. Siz bu motoru tavsiye eder misiniz? Tasarımı kalitesi ve hafif olması...
Merhaba arkadarşlar yakın zamanda motor almayı düşünüyorum lise yıllarımda ybr 125 kullandım ama motorlara karşı olan hevesim bi türlü geçmedi . şimdi aklımda bi kaç motor var honda cbr 250r (2010 ve üzeri) gilera runner st200 (2010 ve üzeri) gilera nexus 250 - 500 yamaha xmax 250 (2014)...