Scooter kullanıcıları

Merhaba arkadaşlar

Şehir içi kullanım için scooter almayı düşünüyorum. Aklımda Runner ST200 Nexus 500 ve Xmax 250 var. Önceliğim runner ancak boyum biraz uzun (1.86) o yüzden runner bana küçük gelebilir ve rahat edemem diye düşünüyorum. (hiç kullanmadım) Bu konuda düşüncelerinizi ve farklı önerilerinizi bekliyorum.

boy uzunsa xmax 250 yada 400 denemelisin..

yüksek selesi nedeniyle rahat edersin..

Yazdıkların içinde en mantıklısı xmax 250 boyunuz içinde bir sıkıntı teşkil etmez. diğerlerine bulaşma.

x max 250 kullanıyorum. sizden 7 cm uzunum. birçok motosiklet denedim çoğu ufak kaldı. x max ise cuk oturdu. bence yeni kasa x maxlere odklanın. diğer bahsettiğiniz motorlarla ilgili fikrim yok. ben de antalyada yaşıyorum. düşünürseniz benimkini de satabiilirim :cherry:

Merhaba,

Bende uzun boyluyum, hatta sizden yaklaşık 10cm kadar daha uzun ...
Belirttiğiniz modeller için de XMAX ile bende ilgilendim lakin bu haftasonu alacağım ve bana uygun olan motorun XCity olduğuna kadar verdim.
Sizi bilemiyorum ama Xmaxin direksiyonu belirli bir acıdan sonra dizime değiyordu ... XCity büyük jant ve biraz daha dik, yüksek duruşu ilede uzun boylular için daha iyi gibi görünüyor...

Ayrı ayrı gittiğim Yamaha bayilerinin tamamı böyle söyledi..

Bence Xcity e de bir bakın derim .. Şehir için büyük lastikleriyle daha iyi bir seçim olabilir...
Bunun dışında birde Piaggio Beverly 350 de dizlerim ve bacaklarım rahattı .. çok pahallı olmasa düşünürüm lakin korkunç bir fiyatla satılıyor... yinede bütçenize göre düşünebilirsiniz.

Hangi modeli alırsan al:

1. Servisi MUTLAKA düzgün olsun,
2. Yedek parçası rahat bulunur olsun.

(Bu iki maddeye uyanlar Honda, Yamaha)

Bunun haricinde büyük jantlı (16" jantlı minimum 14" jantlı) olursa çok çok iyi olur, ülkemizin yolları malum...

Ha bir de bazı modellerin parça fiyatları inanılmaz yüksek. Mesela normal scooter kayışının en kalitelileri (Bando, Powerlink vs) 10-15TL iken yüksek hacimli bazı sukuterlerin sadece kaışı 200-300TL

x max 250 kullanıyorum. sizden 7 cm uzunum. birçok motosiklet denedim çoğu ufak kaldı. x max ise cuk oturdu. bence yeni kasa x maxlere odklanın. diğer bahsettiğiniz motorlarla ilgili fikrim yok. ben de antalyada yaşıyorum. düşünürseniz benimkini de satabiilirim :cherry:

x max olursa yeni kasa düşünüyorum zaten numaranızı pm atın 1-2 ay içinde arayabilirim.

Merhaba,

Bende uzun boyluyum, hatta sizden yaklaşık 10cm kadar daha uzun ...
Belirttiğiniz modeller için de XMAX ile bende ilgilendim lakin bu haftasonu alacağım ve bana uygun olan motorun XCity olduğuna kadar verdim.
Sizi bilemiyorum ama Xmaxin direksiyonu belirli bir acıdan sonra dizime değiyordu ... XCity büyük jant ve biraz daha dik, yüksek duruşu ilede uzun boylular için daha iyi gibi görünüyor...

Ayrı ayrı gittiğim Yamaha bayilerinin tamamı böyle söyledi..

Bence Xcity e de bir bakın derim .. Şehir için büyük lastikleriyle daha iyi bir seçim olabilir...
Bunun dışında birde Piaggio Beverly 350 de dizlerim ve bacaklarım rahattı .. çok pahallı olmasa düşünürüm lakin korkunç bir fiyatla satılıyor... yinede bütçenize göre düşünebilirsiniz.

Beverly 350 gerçekten pahalı ona gücüm yetmez ama XCity tasarım olarak pek hoşuma gitmesede listeme ekledim

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------

Aprilia SR Max 300 bunu yeni gördüm Sanırım herşeyi Gilera Nexus ile aynı

Son düzenleme:
Antalyada herkeste gilera var. Deli gibi de servisi var. Yapacağın seçime gelirsek nexus 500 söylediğin modeller arasındaki en deli fişek olanı, hepsini 1 kere sürme imkanı bulsan anlarsın. 200 stnin hiçbir esprisi yok küçük,kaçmıyor,hava soğutmalı yani o bildiğimiz 180 spler gibi değil. Nacizane tavsiyem ne alırsan al antalyadan 2. el motosiklet alma.

Antalyada herkeste gilera var. Deli gibi de servisi var. Yapacağın seçime gelirsek nexus 500 söylediğin modeller arasındaki en deli fişek olanı, hepsini 1 kere sürme imkanı bulsan anlarsın. 200 stnin hiçbir esprisi yok küçük,kaçmıyor,hava soğutmalı yani o bildiğimiz 180 spler gibi değil. Nacizane tavsiyem ne alırsan al antalyadan 2. el motosiklet alma.

neden alma dedıgını acıklayabılırsen cok sevınırım merak ettım acıkcası..

Scooter demişken dostlar Burgman AN 400 2000 2005 arası kmler 55bin e kadar çıkıyor fiyat 5 6 bin tl arası.

Alınır mı ? Uzun yolda gezilerde kullanmak için. Çoğunluk tek kişi ş .içinde yüksüz

kardeşim motor hakkında bi bilgin yoksa gereksiz yorum yapma lütfen. st200 hava değil sıvı soğutmalı bi scooter. runnur ların hepsi sıvı soğutmalıdır. daha önce st200 kullanmadım ama gayet seri bi motor olduğunu gördüm. tabiki 180sp kadar seri olması mümkün değil çünkü 180sp 2 zamanlı bi motor. bunun dışında daha önce antalyada 2 kere motor alıp sattım ikiside temiz motorlardı. evet piyasada çok fazla motor var ve bunların bi çoğu işe yaramaz ama bu antalyadaki her motorun kötü olduğu anlamına gelmez.

Şimdi büyük kavga çıkacak ama neyse, yaklaşık 15bin km kullandığım piaggio x evo 400 ümü sattım ve yaklaşık bir haftadır xmax 250 kullanıyorum,(emanet) yamaha nın işçilik kalitesi, malzeme kalitesi kesinlikle tartışılmaz oldukça kaliteli (birçok Japon gibi)ama yolda giderken "ulan hata ettim galiba" diyorum, bu büyük ihtimal cc ile alakalı bir durum yamaha bana göre GİTMİYOR

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar