Siz olsanız... ?

Merhaba arkadarşlar yakın zamanda motor almayı düşünüyorum lise yıllarımda ybr 125 kullandım ama motorlara karşı olan hevesim bi türlü geçmedi . şimdi aklımda bi kaç motor var honda cbr 250r (2010 ve üzeri) gilera runner st200 (2010 ve üzeri) gilera nexus 250 - 500 yamaha xmax 250 (2014) düşündüğüm motorlar aslında runner istiyorum ama boyum 1.85 bana biraz küçük gibi duruyo (hiç kullanmadım) şehir içi kullanacağımıda belirteyim sizce hangi motoru almak daha mantıklı olur. görüşleriniz için şimdiden teşekkürler

al ybr devam et. motor üstünde iken düşün
al-sat zarar etmiyor alet nasılsa.

söylediklerin ucuz motorlar değil.
ekim de iyi fiyata temiz bir şey bulduğunda (artık sana ne uygunsa kendin anlarsın) gider alırsın
hep pasın silinir kaza belaya karşı ybr kullanımı ile üzmez seni.

Bajaj pulsar :D, şaka bir yanada şehir içi scooter tavsiye ederim bende Cbr125r, Joymax, PCX fln düşünüyordum ama CBR125r'da karar kıldım. Şehir içi vitesli motor biraz yoruyor atla scooter'a bak rahatına :)

Yamaha ybr den hic sasma bence.yakit sportif vs. hersey guzel ybr de.fakat maddi sikinti yoksa cbr 125 cc veya 250 cc fena bence.

6 Aydır kullandığım bir Motosiklet.Yakıtın cimrisi , karizmanın ağası Honda PCX 'tir.(Tavsiyem)

6 Aydır kullandığım bir Motosiklet.Yakıtın cimrisi , karizmanın ağası Honda PCX 'tir.(Tavsiyem)

pcx güzel motor kullanışlı ve ekonomik ama benim için biraz küçük 1.85 boy var uzun süreli kullanımda rahatsız eder beni minimum runner boyutlarında bi motor olmalı ayrıca en az 200cc-250cc olmalı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar