Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sakar'da gezi rotası yapmak var. Birde devamlı Sakardan geçmek var.
Yılda bir kere, iki kere geçersen çok zevkli ama devamlı geçersen ki 20-25 sene evvel (henüz tek şeritli, çift yönlü yol iken)
her hafta 4 kere Marmaris-Muğla yapmak zorunda kaldığımda nefret etmiştim... Bir gün 'Dondurmam...
Motosiklet önce emniyet şeritindeki arızalı aracın önlem olarak aracın çok yakınına koyduğu meyve kasasına daha sonra araca arkadan çarpıp
ve kontrolden çıkıp sol tarafındaki araca yandan çarpıp yola savrulmuş.
(Sayfa linki vermek forum kurallarına aykırı mı, bilmiyorum ama videounun linkini...
Mikser şerit değiştirmiyor, dikkatli izlenirse aynı şeritte gidiyor. Motosiklet yandan çarparken tekerler şeritin yakınında ama şeriti
ihlal etmiyor. Muhtemelen hızı kontrol edemiyor.
Dünkü kazanın görüntüleri haber sitelerinde bugün yayınlandı.
Videoyu direk video link olarak atamadım, site hata verdi.
Aşağıdaki haber linklerinden admin arkadaşımız direk video url'sini alabilir...
Samsun'da seyir halindeki motosiklet sürücüsü durakta bekleyen belediye otobüsüne bir anlık dalgınlık sonucu arkadan çarptı. O anlar kask kamerasına yansıdı.
Kaza, Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı üzeri Ömürevleri mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, motosiklet sürücüsü Mehmet Esat...
Geziyi (Eylül/2021)gün içinde tamamlanmak zorunda olduğumdan maalesef çok istediğim halde fotoğraf çekemedim.
Sabah 04.30 da başlayan gezim.. Marmaris - Muğla - Yatağan - Bozdoğan - Nazilli ve anayoldan çıkıp köy yollarından
Alaşehir - Salihli - Bozdağ - Ödemiş - Aydın - Marmaris'e dönüş...
Haber sitelerinde dolaşırken gördüğüm bir motor kazası, sürücü arkadaş şeridindeki araçların durduğunu gördüğü halde(belki de çok dalgın) hala gaza basmaya devam ediyor..Son an da frene basıyor ama kaza kaçınılmaz oluyor neyse ki hasarsız atlatıyor kazayı.
.
Marmaris Aydın gezisi 390 KM
Sym VS125 - Yakıt sarfiyatı 390 Km de 68 TL
Cumartesi pc başında forumda dolaşırken sabahtan beri içimde yer alan 'Acaba' sorusuyla boğuşurken
bunu öğrenmenin tek yolu var;'Denemek' dedim kendi kendime.Bütün gezi notlarını takip etmeme rağmen özellikle
Mesut...
Cumartesi pc başında forumda dolaşırken sabahtan beri içimde yer alan 'Acaba' sorusuyla boğuşurken
bunu öğrenmenin tek yolu var;'Denemek' dedim kendi kendime.Bütün gezi notlarını takip etmeme rağmen özellikle
Mesut Hoca'nın gezi notlarından cesaret alıp yola çıkayım dedim.Hava durumuna baktım...