Motosiklet, emniyet şeritinde önce meyve kasasına sonra arızalı araca arkadan çarptı.

Motosiklet önce emniyet şeritindeki arızalı aracın önlem olarak aracın çok yakınına koyduğu meyve kasasına daha sonra araca arkadan çarpıp
ve kontrolden çıkıp sol tarafındaki araca yandan çarpıp yola savrulmuş.

(Sayfa linki vermek forum kurallarına aykırı mı, bilmiyorum ama videounun linkini alamayacınca mecburen haber sayfasının
linkini eklemek zorunda kalıyorum.. Admin arkadaşım sadece video linkini alırsa daha iyi olur.)

Esenyurt'ta motosiklet kazası

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
"Sezon" dediğimiz bahar , yaz aylarından nefret ediyorum. Ne kadar acemi, ne kadar mantar adam varsa ve ne kadar kelek kaza varsa hepsini bu dönemde görüyoruz. Oysa kış öyle mi?

Geçmiş olsun diliyorum.

Motosikleti
XV250 - FZ6
Emniyet şeridinde gidip de 40-50km/saat hızı geçen herkese ceza yazılması şart. EDS falan ne varsa kullanmak lazım.

Motosikleti
Ns200 15"
Akan trafikte neden emniyet şeridinden gidilir anlamam, 5 dakika geç varın ama sağlam varın.

Geçmiş olsun arkadaşa. Umarım hayati tehlikesi yoktur. Bence kendisi yola bakmıyordu ya da aklı tamamen başka bir yerdeydi. Göz göre göre kaza geliyorum demiş, doğrudan duran arabanın üzerine sürmüş. Bir de hızlı gidiyor zaten. Gerçekten çok yazık.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
akan trafikte niye emniyet şeridinde gidersin zaten sol şeritle aynı hızda gidiyorsun yani ne anlamı var aradığını bulmuş işte

Ne yazsam bilemedim. Motorcu hatalı işte.
Keşke bu görüntüler hiç yaşanmasa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar