Arama sonuçlarınız

1. A

Sakar Virajlarının aşırı underrated olması

Sakar'da gezi rotası yapmak var. Birde devamlı Sakardan geçmek var. Yılda bir kere, iki kere geçersen çok zevkli ama devamlı geçersen ki 20-25 sene evvel (henüz tek şeritli, çift yönlü yol iken) her hafta 4 kere Marmaris-Muğla yapmak zorunda kaldığımda nefret etmiştim... Bir gün 'Dondurmam...
  2. A

Motosiklet, emniyet şeritinde önce meyve kasasına sonra arızalı araca arkadan çarptı.

Motosiklet önce emniyet şeritindeki arızalı aracın önlem olarak aracın çok yakınına koyduğu meyve kasasına daha sonra araca arkadan çarpıp ve kontrolden çıkıp sol tarafındaki araca yandan çarpıp yola savrulmuş. (Sayfa linki vermek forum kurallarına aykırı mı, bilmiyorum ama videounun linkini...
  3. A

Kocaeli'de motosiklet kazasında ölen Saniye'nin son anları

Mikser şerit değiştirmiyor, dikkatli izlenirse aynı şeritte gidiyor. Motosiklet yandan çarparken tekerler şeritin yakınında ama şeriti ihlal etmiyor. Muhtemelen hızı kontrol edemiyor.
  4. A

Kocaeli'de motosiklet kazasında ölen Saniye'nin son anları

Dünkü kazanın görüntüleri haber sitelerinde bugün yayınlandı. Videoyu direk video link olarak atamadım, site hata verdi. Aşağıdaki haber linklerinden admin arkadaşımız direk video url'sini alabilir...
  5. A

Motosiklet sürücüsü otobüsüne arkadan çarptı: O anlar kamerada

Samsun'da seyir halindeki motosiklet sürücüsü durakta bekleyen belediye otobüsüne bir anlık dalgınlık sonucu arkadan çarptı. O anlar kask kamerasına yansıdı. Kaza, Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı üzeri Ömürevleri mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, motosiklet sürücüsü Mehmet Esat...
  6. A

Marmaris - Salihli günlük gezi(650 KM) - 4

Alaşehir, Salihli etabı. ...
  7. A

Marmaris - Salihli günlük gezi(650 KM) - 3

Sarıpınar - Uluderbent - Girelli - Delemenler/Anayol
  8. A

Marmaris - Salihli günlük gezi(650 KM) - 2

Gezinin 2.etabı eklendi, Nazilli- Kestel - Demirciler - Haydarlı - Ketenova - Kahvederesi - Aşağıyakacık - Sarıpınar (3 Vilayet Kavşağı) Nazilli'den sonra dağlara çıkıp köy yollarından İzmir-Uşak-Anakara yoluna çıkıp Alaşehir, Salihli istikametindeki 40km'lık yolu tamamlamakdı...
  9. A

Marmaris - Salihli günlük gezi(650 KM)

Geziyi (Eylül/2021)gün içinde tamamlanmak zorunda olduğumdan maalesef çok istediğim halde fotoğraf çekemedim. Sabah 04.30 da başlayan gezim.. Marmaris - Muğla - Yatağan - Bozdoğan - Nazilli ve anayoldan çıkıp köy yollarından Alaşehir - Salihli - Bozdağ - Ödemiş - Aydın - Marmaris'e dönüş...
  10. A

Frene son anda basmanın faturası(Video)

Haber sitelerinde dolaşırken gördüğüm bir motor kazası, sürücü arkadaş şeridindeki araçların durduğunu gördüğü halde(belki de çok dalgın) hala gaza basmaya devam ediyor..Son an da frene basıyor ama kaza kaçınılmaz oluyor neyse ki hasarsız atlatıyor kazayı. .
  11. A

Marmaris-Aydın 125cc scooter ile 390 km

Marmaris Aydın gezisi 390 KM Sym VS125 - Yakıt sarfiyatı 390 Km de 68 TL Cumartesi pc başında forumda dolaşırken sabahtan beri içimde yer alan 'Acaba' sorusuyla boğuşurken bunu öğrenmenin tek yolu var;'Denemek' dedim kendi kendime.Bütün gezi notlarını takip etmeme rağmen özellikle Mesut...
  12. A

Marmaris - Aydın 125cc scooter ile 390 km

Cumartesi pc başında forumda dolaşırken sabahtan beri içimde yer alan 'Acaba' sorusuyla boğuşurken bunu öğrenmenin tek yolu var;'Denemek' dedim kendi kendime.Bütün gezi notlarını takip etmeme rağmen özellikle Mesut Hoca'nın gezi notlarından cesaret alıp yola çıkayım dedim.Hava durumuna baktım...

Yeni mesajlar