Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Usta sen hayırdır? Forum köşelerinde dedektifliğe mi başladın, yoksa boş vakit mi çok? Fotoğraflar da benim, emek de benim. Bilmediğimi sorarım, denerim, öğrenirim; senin gibi klavye başından emoji atarak usta olunmuyor. İşine bak, vaktimi çalma
Proje yapmak demek, her şeyi bilmek değil; bilmediğini denemek ve öğrenmektir. Bagayı da sorarım, hava filtresini de. Bilgi paylaştıkça çoğalır, senin gibi insanları küçümseyerek değil. Varsa teknik bir yorumun dinlerim, yoksa kişisel yorumlarını kendine sakla.
yok hocam kaçtım dediğimde adamların insafına geldi gibi bişey oldu. önüme felan kırdılar zaten bu motorla neye kacacan ki. en son araçtan videomu çekip bastılar gittiler.
Şehirden Uzak Bir yerde yaşıyorum ve Hava filtresi malesef ıslandı bende söktüm mecburen. Şehir merkezine kadar 1 saat gitmem lazım yeni filtre için. Çoğunluk Asfalt yol. Filtrenin yerine bişey koysam idare felan edebilirmi? Motor Pcx