Bagalar Duzleşmeye Başlamış Değiştirmeli miyim?

Motosikleti
Hero Dash 125
Ciddiye alarak cevap verme @Motoseverrr . Adam bir başlığında projelik motür toplayacağım diyor, diğer başlığında hava filtrem ıslandı söktüm attım ve polisten kaçtım diyor, bu başlıkta gelmiş bagalar düzleşmiş değiştireyim mi diyor.

Projelik motür toplarlayacak adam bilmez mi bu baganın durumunu yada hava filtresi olayını. Salak saçma başlık açarak foruma bir katkısı olmadan etrafta otluyor. Bırak şu koyunu.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Aşınan yerin yerine aşınmamış kısmı getir. Bir dahakine komple değişirsin.

Motosikleti
Ns200 15"
Ciddiye alarak cevap verme @Motoseverrr . Adam bir başlığında projelik motür toplayacağım diyor, diğer başlığında hava filtrem ıslandı söktüm attım ve polisten kaçtım diyor, bu başlıkta gelmiş bagalar düzleşmiş değiştireyim mi diyor.

Projelik motür toplarlayacak adam bilmez mi bu baganın durumunu yada hava filtresi olayını. Salak saçma başlık açarak foruma bir katkısı olmadan etrafta otluyor. Bırak şu koyunu.
Abi ben onun kim olduğunu hatta ne yapmak istediğini bile hatırlamıyorum (konuyu siz söyleyince hatırladım), belki başkasına faydası olur...

Motosikleti
Yok
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Proje yapmak demek, her şeyi bilmek değil; bilmediğini denemek ve öğrenmektir. Bagayı da sorarım, hava filtresini de. Bilgi paylaştıkça çoğalır, senin gibi insanları küçümseyerek değil. Varsa teknik bir yorumun dinlerim, yoksa kişisel yorumlarını kendine sakla.

Motosikleti
Hero Dash 125
Külotlu çorap takabilirsin, fantazi külotlu çorap takarsan +2hp garanti. :cool:

Teknik yorumlarımı gözden kaçırmışsın. Penti'den bir kaç farklı örnek vermiştim. Bu topicde de Solingen dedim.

Profilini neden gizliye çevirdin haşin erkek montana? :ROFLMAO:😘

Halbuki o eller, parmaklar tam da işi bilen usta elleriydi. :love: Ne yaptın fotoğrafları başka yerden mi buldun?

Bagayı sökerek tezgaha koyacak kadar işi biliyorsun da bu kadar aşınmanın değişim gerektirir mi, gerektirmez mi soruyorsun?

Hemen duyar kasmayın " insanları küçümsööömeeeeeee" şeklinde. ;)

4xl1xvq.jpg

Sizce Degiştirmeli miyim yoksa kullanmaya devam edeyimmi?

Motor 1500km'de

Motosikleti
Yok
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teknik yorumlarımı gözden kaçırmışsın. Penti'den bir kaç farklı örnek vermiştim. Bu topicde de Solingen dedim.

Profilini neden gizliye çevirdin haşin erkek montana? :ROFLMAO:😘

Halbuki o eller, parmaklar tam da işi bilen usta elleriydi. :love: Ne yaptın fotoğrafları başka yerden mi buldun?

Bagayı sökerek tezgaha koyacak kadar işi biliyorsun da bu kadar aşınmanın değişim gerektirir mi, gerektirmez mi soruyorsun?

Hemen duyar kasmayın " insanları küçümsööömeeeeeee" şeklinde. ;)
Usta sen hayırdır? Forum köşelerinde dedektifliğe mi başladın, yoksa boş vakit mi çok? Fotoğraflar da benim, emek de benim. Bilmediğimi sorarım, denerim, öğrenirim; senin gibi klavye başından emoji atarak usta olunmuyor. İşine bak, vaktimi çalma

Ya Sayın Antonio motor 1500 km diyorsun.hangi akla hizmet edip de varyatörü açıp da bir bakayım bagalar aşınmışmı diye vallahi merak etmekten kendimi alamadım sen şimdi motoru açıp pistonuda kontrol edersin vallahi senden korkulur slm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar