Arama sonuçlarınız

1. A

Bagalar Duzleşmeye Başlamış Değiştirmeli miyim?

Usta sen hayırdır? Forum köşelerinde dedektifliğe mi başladın, yoksa boş vakit mi çok? Fotoğraflar da benim, emek de benim. Bilmediğimi sorarım, denerim, öğrenirim; senin gibi klavye başından emoji atarak usta olunmuyor. İşine bak, vaktimi çalma
  2. A

Proje yapmak demek, her şeyi bilmek değil; bilmediğini denemek ve öğrenmektir. Bagayı da sorarım, hava filtresini de. Bilgi paylaştıkça çoğalır, senin gibi insanları küçümseyerek değil. Varsa teknik bir yorumun dinlerim, yoksa kişisel yorumlarını kendine sakla.
  3. A

bazılarında düzleşme daha geniş ama yuzeysel hepsi
  4. A

https://i.hizliresim.com/4xl1xvq.jpg https://i.hizliresim.com/bjfxllc.jpg Sizce Degiştirmeli miyim yoksa kullanmaya devam edeyimmi? Motor 1500km'de
  5. A

Filtre Islandı Şehir Merkezine Kadar Filtresiz Gitsem Sorun Olurmu?

yok hocam kaçtım dediğimde adamların insafına geldi gibi bişey oldu. önüme felan kırdılar zaten bu motorla neye kacacan ki. en son araçtan videomu çekip bastılar gittiler.
  6. A

hocam bugün şehre girmem ile polis kovalaması bir oldu 20-30 km kovaladı şehir dışına çıkınca saldı. Transite yükleyip goturduk motoru :D
  7. A

hocam cırtlasam içine kaçmaz dimi
  8. A

Şehirden Uzak Bir yerde yaşıyorum ve Hava filtresi malesef ıslandı bende söktüm mecburen. Şehir merkezine kadar 1 saat gitmem lazım yeni filtre için. Çoğunluk Asfalt yol. Filtrenin yerine bişey koysam idare felan edebilirmi? Motor Pcx
  9. A

Bu Motorun Modeli Ne?

Bugün Sokakta Gördüm biraz araştırmak istedim ama bulamadım modelini.. Yardımcı olabilir misiniz?
  10. A

GO Kart Projem İçin Hangi Motoru Almalıyım?

Severek izlediğim bir filmdi. Iame bildiğimiz go kart motoru.
  11. A

uğraşmak istemedim
  12. A

hocam valla benzine yağ katma sıkıntısı için ikisine de baybay deme kararı aldım. bı mct250 motoru iş görür bence
  13. A

bende düşündüm de kesmez gibi :D
  14. A

hocam zaten REEDJET KA100'u 6bin TL gibi cazip bir fiyata buldum iş görür mü bilmiyorum. 22hp 15nm güç üretiyor.
  15. A

servo motorlarla bı sistem yapabilirsem öyle yapicam 1767455118 Ana şase tamam şuanda. ön taraflara salıncak yapicam.
  16. A

Yeni Üyelik olunca olmuyor mu? Bu soruyu sormak için üyelik açtım zaten
  17. A

burda onu yapacak ne imkan ne de bütçe var hocam :D
  18. A

Merhaba, go-kart projesi yapmaya karar verdim ama hangi motoru seçeceğim konusunda kararsızım. MZ301 ile IAME ReedJet KA100 arasında kaldım. Hangisini seçmeliyim?