Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Motosiklet.TV
Foto Galeri
İletişim
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
anilberkk.umut 'in en son etkinliği
Ana sayfa
anilberkk.umut
,
Motorum Trafikten Men Edildi Ne Yapacağım
başlıklı konuya cevap yazdı.
Ayna takmayı bende sevmiyorum mecbur takıyoz (Naked motosikletlerde) ayna olsa da olmasa da her seferinde alışkanlık olmuş sanırım hızlı...
18 May 2026
anilberkk.umut
MT-25 - R25 Yüksek Devirli Kullanımda 10w40 / 15w50 Yağ Seçimi ve Yağ Pompası Sorunsalı
konusundaki
Motoseverrr mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Rica ederim, aşağıdaki linkten size yakın yetkili Motul bayisi bulabilir veya online olarak sipariş verebilirsiniz...
18 May 2026
anilberkk.umut
,
MT-25 - R25 Yüksek Devirli Kullanımda 10w40 / 15w50 Yağ Seçimi ve Yağ Pompası Sorunsalı
Teşekkür ederim 🙏 bir sonraki yağ seçimim 10w40 7100 olucak 2 bakımda yamahanın yağını kullandım pek hoşuma gitmedi vites geçişleri vs...
18 May 2026
anilberkk.umut
konusundaki
Motoseverrr mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Kalın yağların hths değerleri daha yüksek olur, hths değeri yağın 100 derecede basınç altında filiminin kalınlığını gösterir. Kalın yağa...
18 May 2026
anilberkk.umut
konusundaki
Beto87 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Wd40 için diyorlar onu asıl. Kellerde saç çıkardığı bile rivayet edilir. * Yağ pompası hassas motora kalın yağ koyupta pompayı daha...
18 May 2026
anilberkk.umut
konusundaki
yaşlıveacemi mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Bir laf var çaya, çorbaya limon diye aynı şekilde hangi motosikletin bakım kılavuzuna baksan 10w40 yazıyor zaten.
18 May 2026
anilberkk.umut
konusundaki
DPFTA mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Bunlar minimal farklar kral, üzmeyelim birbirimizi. Yarı-sentetik ve tam sentetik falan sorsan tamam da gerçekten iki viskozitede de...
18 May 2026
anilberkk.umut
konusundaki
Mentzer mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Devirli kullanım 7100 averaj kullanım 5100 kafayı çok karıştırmaya gerek yok .
18 May 2026
anilberkk.umut
konusundaki
tommygun mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Sizin için en iyi referans her zaman bakım kitapçığında yazanlardır. Zaten motorunuz için tavsiye edilen yağ yüksek devir çevrilmesi ön...
17 May 2026
anilberkk.umut
,
Moto Sohbet
forumunda
başlıklı bir konu başlattı.
Selamın aleyküm arkadaşlar, herkese kazasız belasız sürüşler. Bende MT-25 var, motoru genelde limitlerinde, yüksek devirli ve sert...
17 May 2026
anilberkk.umut
Kedi…
konusundaki
Ged mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Benim oglan gorse birakmaz bunu ama istanbuldayiz🙁 doktor da alerjisi yuzunden kedi almayin diyor.
7 May 2026
anilberkk.umut
,
Kedi…
umarım düzgün bir aileye gider bende tek yaşamıyorum pek bizim aileye göre değil kedi köpek hayvan beslemek psikolojik olarak tüyü...
6 May 2026
anilberkk.umut
,
Kedi…
Çok sevimli birde sanırım bu cinslerin doğuştan eklem ağrıları oluyormuş genetiğinden dolayı işte insanlar tatlı diye heves uğruna alıp...
6 May 2026
anilberkk.umut
Kedi…
konusundaki
arndiol mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Dostum kedi işi sahiplendirmek çok zor özellikle bu dönem çok fazla yavru var. Ben izmir'deyim, bana DM'den birkaç foto atarsan bizim...
6 May 2026
anilberkk.umut
Kedi…
konusundaki
prometheus1745 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Banada atabilirsen sevinirim.
6 May 2026
Yeni mesajlar
C
djı osmo 4 bilgisayara bağlama