Kedi…

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25
Dün gece evimin önünde cins bir kedi buldum bu scotiş felan diyolar sanırım bizim mahallenin köpeklerde maşallah insan yer hem ondan dolayı hemde ev kedisi olduğundan ölür diye kıyamadım eve aldım sabah gittim veterinere çip yok mahalleden kedisi olan komşulara vs söyledim henüz iletişime geçende yok bana kalırsa çocuğun bakımı fazla gelince bıraktılar sokağa sanırım ben uzun süre bakamıcağım için manisa izmir çevresi varsa sahiplendirmek istiyorum kumunu kum kabını mamasınıda vereceğim bu sabah aldım daha hepsi yeni çok uslu sevecen.. heveslenip alıcaksanız heves uğruna hayvanı eziyet olmasın gerçekten ölene kadar bakıcak ömürlük sahiplenecek biri varsa ulaşırsa bana çok sevinirim maks 6 7 aylık dişi

Motosikleti
D400
Dostum kedi işi sahiplendirmek çok zor özellikle bu dönem çok fazla yavru var.
Ben izmir'deyim, bana DM'den birkaç foto atarsan bizim arkadaşlara da söyleyim yuva arasınlar.

Motosikleti
Son düzenleme:
Motosikleti
Çok sevimli birde sanırım bu cinslerin doğuştan eklem ağrıları oluyormuş genetiğinden dolayı işte insanlar tatlı diye heves uğruna alıp sokağa bırakıyor sokağa bırakılmasa bile sorumsuzluklarından hayvan belkide kayboldu yazık günah o kadar yaşadığım yerin sosyal medya hesaplarında kediyi paylaştırdım sahibinin görmemesinin imkanı yok zaten bu hayvan evde bile çok gezmiyor evi bizim mahallede birinindir diye düşünüyorum

Motosikleti
D400
Scottish Straight büyük ihtimal, safkan olabilir ya da british - scootish kırması olabilir.
Evet ne yazık ki zevk ugruna üretip sürekli agrı cekmesine sebep oluyorlar. Kedi de fib benzeri maliyetli bir hastalık da oldugu için de atmış olabilir.

Bu nedenle sahiplendirdiğinizde karşı tarafta 2. bir kedi varsa önce mutlaka teste sokulması gerekiyor.

Yazık valla hayvana. Umarım bi yerden bi yuva çıkar. Kısır değildir sanırım , tüccarların eline düşmez umarım.

Motosikleti
Scottish Straight büyük ihtimal, safkan olabilir ya da british - scootish kırması olabilir.
Evet ne yazık ki zevk ugruna üretip sürekli agrı cekmesine sebep oluyorlar. Kedi de fib benzeri maliyetli bir hastalık da oldugu için de atmış olabilir.

Bu nedenle sahiplendirdiğinizde karşı tarafta 2. bir kedi varsa önce mutlaka teste sokulması gerekiyor.

Yazık valla hayvana. Umarım bi yerden bi yuva çıkar. Kısır değildir sanırım , tüccarların eline düşmez umarım.
umarım düzgün bir aileye gider bende tek yaşamıyorum pek bizim aileye göre değil kedi köpek hayvan beslemek psikolojik olarak tüyü huylandırıyo sanırım yinede kıyamadım geçici olarak bakıyorum kaşınıyormuş gibi hissediyorum veterinere götürdüğümde biraz incelediler daha yeni bırakmışlar sanırım dedi kulakları vs tertemiz pirelendik mi diye düşündüm tüylerine baktım pire kalıntılarınada rastlamadım kendiside kaşınmıyo tasma almıştım petshop dan onu takınca rahatsız oldu bi kaç kere boynunu kaşıdı öyle olunca bende psikolojik olarak sanırım bende kaşınmaya başladım bu konuda bilgim yok hastamıdır değilmidir pek bilmiyorum ama enerjisi mama su içme iştahında bir şey yok

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
umarım düzgün bir aileye gider bende tek yaşamıyorum pek bizim aileye göre değil kedi köpek hayvan beslemek psikolojik olarak tüyü huylandırıyo sanırım yinede kıyamadım geçici olarak bakıyorum kaşınıyormuş gibi hissediyorum veterinere götürdüğümde biraz incelediler daha yeni bırakmışlar sanırım dedi kulakları vs tertemiz pirelendik mi diye düşündüm tüylerine baktım pire kalıntılarınada rastlamadım kendiside kaşınmıyo tasma almıştım petshop dan onu takınca rahatsız oldu bi kaç kere boynunu kaşıdı öyle olunca bende psikolojik olarak sanırım bende kaşınmaya başladım bu konuda bilgim yok hastamıdır değilmidir pek bilmiyorum ama enerjisi mama su içme iştahında bir şey yok
Benim oglan gorse birakmaz bunu ama istanbuldayiz🙁 doktor da alerjisi yuzunden kedi almayin diyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar