Anıl_B. kullanıcısının son içeriği

1. A

Mükemmel Durumda f-650

Motorumu nişan, evlilik gibi her Türk erkeğinin başına er geç gelecek şeyden ötürü biraz da gönülsüzce satıyorum. 10 numara motordur. bi iki yıl motorsuz kalacağız ama olsun. Hakkını verecek, ciddi alıcıları beklerim. www.sahibinden.com 23075272
  2. A

SIYAH-kOYU MAVI iXON DERi MONT

Arkadaslar, Çok az giydiğim (yani toplasanız 10 etmez) sıyah-mavı derı montumu satıyorum. Mont cok kaliteli, insana guven verıyor ve gercekten sıfır gıbı. Unutmadan montun sıfırı 450-500 tl arasında. asagıda ılan detayları var. saygılar http://www.sahibinden.com İlan no:25220672
  3. A

Yunus polislerin eğitimi

Merhaba, siteye üye olan motosikletli polis var mıdır bilemiyorum. Eğer bilgisi olan varsa, polis motosiklet kursunun neleri kapsadığından bahsedebilir mi? Benim bildiğim kadarıyla dünya da en sıkı eğitimi olan polisler İngiliz polisleri. Hatta kendilerince "sistem" adında bir motosiklet sürüş...
  4. A

Amortisör Keçesi sorun...

Amortisör keçemde sorun var, ön çatalda yağ kalıntıları görüyorum.(son iki gündür) keçeleri ve yağı değiştirmek kaça mal olur, bu işin piyasası nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. (ha bi de unutmadan, keçeler standart mdır? yoksa çin malı v.s. gibi durumlar burada da geçerli mi?) esen kalın...
  5. A

Nasıl Hareketler?? (Africa Twin)

http://www.youtube.com/watch?v=tb5kFU-Vskc&feature=related Tagler (ktunnel için): Africa Twin - A Great Performance Videodaki motorcunun kontrolüne hayran kaldım...yanlamasına gidişi adeta mest etti, öyle değil mi?... bu hareketler teknik olarak nasıl yapılır? gazı düşük viteste kökleyip...
  6. A

Boğaziçi Köprüsünde Kaza!!

günaydın... yaklaşık 45 dk önce anadolu yakasında, boğaiziçi köprüsü yolunda bir scooterin kaza yaptığına şahit oldum. MaxiScooter ı kullanan kişi, (sanırım araba şoförüyle kavga v.s. ediyordu, yoksa o şekilde motor kullanılmaz.) bir renault clio'ya 35-40cm mesafeden takip ediyordu. (iki araçta...
  7. A

Egzoz Çıkışlarındaki Lekelerin Temizlenmesi

Merhaba, Motorun egzoz çıkışlarının yola bakana taraflarında kir-toz-v.s şeylerin sıcak egzoza yapışmasından ötürü pas rengine benzer şekilde lekeler oluşuyor. Bunları temizlemek için en sağlıklı yol nedir? ince bir zımpara yapmak sağlıklı bir çözüm olabilir mi? Kolay gelsin, iyi akşamlar.
  8. A

Motosiklete (flaş gibi çakan lamba) eklenmesi

Merhaba, bazen yolda gördüğüm motorlarda ya farın içine entegre edilmiş ya da motorun ön kısmına iliştirilmiş aparatlar görüyorum. polis lambası ya da ambulans ışığı gibi çakıp duruyorlar. bunları nasıl temin edebiliriz? aküye bağlamadan etmeden (örn. 9v pil ile) bunları çalıştırmak gibi bir şey...
  9. A

Derbi Senda. Mükemmel durumda bir Süper Moto.

Büüyk CC motora geçeceğim için motosikletimi satmayı düşünüyorum. Kısaca genelde Derbi Senda, özelde de benim Derbi Senda`m için bilgi vereyim....Derbi Senda, mükemmel dengesi olan, çok güzel tasarıma sahip bir motordur. 125 CC olmasına rağmen yüksek oturuş pozisyonu ile hacimli durmakta, orta...
  10. A

İstanbul'da Gitgide artan çelik halatlı yollar...

İşe gelirken dikkat ediyorum, ne olduysa oldu ve seçimlere 1,5 ay kala belediye inanılmaz bir tempoda "hizmet" vermeye başladı. Bunun en büyük kanıtıda gerekli gereksiz (aslında hepsi gereksiz) bütün yollara o saçma sapan çelik halatları germek oluyor. Benim en son gördüğüm, NakkaşTepe-Boğaziçi...
  11. A

HAVA DuRUMU

hafta içi çalışani haftasonu da motoruna binmek isteyen arkadaşlar, haftasonu hava nasıl olacak diye düşünüyorsanız, linkine bakın derim. Sonuçları bazen uymasada genel olarak dedikleri oluyor. kolay gelsin. http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx?g=
  12. A

Denge Sürüşü

Arkadaşlar, motosikletin ince bir metal levha üzerinde çok düşük hızda adeta dura dura dengede gitmesi bazı ülkelerde ehliyet sınavlarında geçilmesi gereken bir parkur... Duyduğuma göre bu dengede gitme olayında da Malezyalı bir müslüman dünya şampiyonu imiş. (ne kadar doğru bilemiyorum) bu işin...
  13. A

Fahiş servis Ücretlerini, yedek parça bedellerini İfşa Edelim.

Arkadaşlar bu başlığı açıyorum, ne yazık ki istemeyerek...motorum Derbi Senda ve manet ayarları o kadar berbat ki, eskaza kırıldığında kaynak yaptırmak haricinde manetin orijinali dışında muadilini bulmak mümkün değil. Sağolsun Ferco motor, çiftini 110 Eur gibi kazık ötesi bir fiyata satma...
  14. A

KTM'nin Türkiye'de eğitim verdiğini biliyor muydunuz?

http://www.ktmadventuretours.com/Tour-Details.6740.0.html?tour=37&cHash=20b8d6a790 adresinde de göreceğiniz üzere ünlü off road motosikleti KTM, kurumsal olarak eğitim programları düzenliyor. Bir çok ülkede yer alan programların Antalya'da yapılanı ise biraz pahalı. 1.450 EUR. 8 gün boyunca...
  15. A

Yağmur sonrası çalışmama sebebi ne olabilir?

Merhaba, bir konu hakkında bilgisi olan arkadşlardan yardım istiyorum. Bugün tuzla yolunda motor kullandık, derken sahildeki köftecilerden birisine yemek yemeye girdik, derken yağmur başlamış. motorlar dışarda tabiki.. Neyse efendim, yemek sornası motoru çalıştırdım, ilk gazı aldı, yaklaşık 5...

Yeni mesajlar