Nasıl Hareketler?? (Africa Twin)

http://www.youtube.com/watch?v=tb5kFU-Vskc&feature=related

Tagler (ktunnel için): Africa Twin - A Great Performance

Videodaki motorcunun kontrolüne hayran kaldım...yanlamasına gidişi adeta mest etti, öyle değil mi?... bu hareketler teknik olarak nasıl yapılır? gazı düşük viteste kökleyip, kontra basarak mı? Bilen, tecrübeli arkadaşların yorumları bekliyorum...

MFM

http://www.youtube.com/watch?v=tb5kFU-Vskc&feature=related

Tagler (ktunnel için): Africa Twin - A Great Performance

Videodaki motorcunun kontrolüne hayran kaldım...yanlamasına gidişi adeta mest etti, öyle değil mi?... bu hareketler teknik olarak nasıl yapılır? gazı düşük viteste kökleyip, kontra basarak mı? Bilen, tecrübeli arkadaşların yorumları bekliyorum...

video bölüme açsaydın daha bir hoş olurdu :wiinkk: yinede paylaşım için teşekkürler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Önce neden düştü onu söyleyim:) gidonu fazla çevirip freni geç bıraktı, Rodeocu gibi bişey bu öncelikle hakimiyet için kalıp lazım, yarım debriyaj 1.vites zaten vitesler 1 tane kolay :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
cok ıyı yanlıyor yaaa :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Haraketler güzelde,güzelim africanın afedersiniz ağzına ....... :)

Bende gerçekten o dediğini anlamam. Sen gider itinayla kullanırsın yine de bir sorun çıkar; eloğlu anasını ağlatır motorun...Bana mısın demez... :)

gözümü açtım 125 cc ve hala 200 cc adamların sanırım böyle sorunları yoktur en iyi makinelerın tadına bakıyorlar ben bır africatwin hayranıyım ama hala hayranıyım sahibi olamadım olursamda herhalde aman bır sey olmasın hesabı artık scooter gıbı kullanırız:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
adamların ulkesınde fıyatlarda ucuz umurlarında degılkı :) ben ole dusurmus olsam hemen kaldırırım yerden bıde oturur dusunur orasına burasına bısey oldumu dıye adam ılk basta yerden bıle kaldırmıyor motoru :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar