Andurilf kullanıcısının son içeriği

1. Andurilf

Nice Yıllara Kardeşim 16Chopper + Doğum Gunu Gezisi

Kardeşim doğum günün kutlu olsun. Hep beraber motor üstünde nice güzel zamanlara... anlık gelişen bi planla biraz dağ ve kar havası iyi geldi. Çamur, kar, soğuk ama sonuç olarak ne diyoruz. AY LAV EKŞIN:queen::queen:
  2. Andurilf

Bursa Emniyeti'nin Sofuoğluna İlginç ve Anlamlı Hediyesi

Bursa Emniyet Müdürlüğü, kaskı yaygınlaştırmak için Süpersport Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun da katıldığı bir faaliyete imza attı. Motor tutkunları, karşılarında gördükleri dünya şampiyonu ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, törene katılan milli...
  3. Andurilf

2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı

ve o gün geldi çattı sabah yeni eğitim ve öğretim yılı başlıyor bir sürü dert tasa ve güzel anı ile birlikte ben bu sene lise sondayım ve malum öss gibi büyük bir dert taşıyoruz... bütün öğrenci ve öğretmenlere kolay gelsin. :rendeer: Tekeriniz Düz Bassın:queen::queen::queen::queen:
  4. Andurilf

Satılık Zippolar

elimde bulunan sıfır zippoları satıyorum ilgilnenler telefonla özel mesajla sahibindenle yada e-mail ile ulaşabilirler ps: [email protected] şu an elimde bunlar var ilerki zamanlarda yenilerini eklicem. Teşekkür ederim...
  5. Andurilf

4250 tl'ye kadar cbf 250 yada hyo comet arıyorum

4250 gibi nakit bir bütcem var cbf250 yada hyo. comet 250 arıyorum. bursa yada cevre illerden olabilir teşekkürler. ilgilenenler özel mesajla yada 5358181666 numaradan ulaşabilirler
  6. Andurilf

Satılık Zandona Dizlik ve Spear Ceket

yeni takım aldığım için satıyorum her ikiside çok temiz durumda yazın 2 3 ay kullanıldı sapasağlam ilgilenenler için sahibinden ilanı http://www.sahibinden.com/zandona_dizlik_cok_az_kullanildi_mafsalli_uygun_fiyatli-47WQQaXQQ21020336WQQpXQQdisplayitem...
  7. Andurilf

Ybr'de değişik bir ses

bugun seyir halinde iken gaz vermiyorum kendi halinde gidiyor motor biraz gaz verince bir ses geliyor 1000-2000 devir sonra o ses kayboluyor. bunun nedeni hakkında bir fikri olan yada yardım edebilicek varmı? sanırım ön frenle alakalı ama tam çözemedim balataya falan da baktım bir sorun gözüme...
  8. Andurilf

300 ytl ye kadar mont, sırt çantası

250 ytl ye güzel bir mont ve kaskımın sığabileceği bir çanta arıyorum 300 ytlde olabilir 0 yada 2. el yardım larınız bekliyorum 1 kaskın tam sığabileceği bir çanta tabi birde 2 3 kitap :) malum okul birde en azından koruyucu olan bir mont teşekkürler
  9. Andurilf

Alınık Temiz Ybr/Bursa

bursadan 2004 2005 modelde kmsi çok olmayan 2000-2200 arasında ybr 125 alınacaktır satan varsa 15 gün içinde motoru görmeye gelicem motor ustası bir abimle beraber bu konu altında cevap verirseniz özelden de görüşürz şimdiden teşekkürler
  10. Andurilf

Ybr 125 mi Keeway SL 150 Hangisi daha kullanışlı

yeni motorumu 1 2 hafta içerisinde alıyorum arkadaşlar ama çok kararsız kaldım bir ybrnin sağlamlığı diğeride keeway in yakışıklılığı benim için yedek parça servis önemli unsurlar bunlar keewayde bulunmaz unsurlarmı sınıf olarak farklılar ama yinede yardım istiyorum sizlerden öğrenciyim sadece...
  11. Andurilf

Kullanımı kolay ve sağlam scooter arıyorum yardım edermisiniz

herkeze selamlar uzun zamandır forumu okuyorum ve kafamda bi şeyler şekillendi 1000 ila 1750 ytl arasında 2. el yada 0 kullanımı kolay sağlam bir scooter arıyorum yardımcı olursanız sevinirim not:kafamda mondial 125 ZN ile asya motorun as 125 T motoru çok yattı onların artı eksileri nelerdir...

Yeni mesajlar