ananasboy kullanıcısının son içeriği

1. A

Osmo action 5

Hocam selam bende de aynı kask var, ben de dji alma yolundayım. bir yolunu buldunuz mu scorpiona montajın?
  2. A

Toprak MotoGP deki ilk sezonunda sürpriz yapabilir.

Hocam ağzınızdan bal damlıyor da kaynak ne nereden duydunuz bu bilgiyi?
  3. A

Toprak Razgatlıoğlu'nun MotoGP Kariyeri

Toprak için valencia testi bence çok iyi geçmiş. Adam bilmediği bir pistte çok çok az tecrübesi olan bir motorla 4 yamahanın içinde 2. olmuş. Yine topraklığını yapmış yani ki çok zorladığını da düşünmüyorum. Motorun davranışları, lastiğin tepkisi çok farklı, pisti bilmiyor yine de iyiydi. Bu...
  4. A

Hornet 600F alıp rektefiye yapma ihtimali var mı?

Honda parça açısından en rahat buluncak motorlardan. Hornet özelinde bilmiyorum ama o motorun bir çok parçasını belki hepsini türkiyede bulursunuz diye tahmin ediyorum. Bulamadığınızı da yurtdışından getirtebilirsiniz. Rektefiye kafasına girmeniz güzel, yedekte bütçe olursa alırken kafanız rahat...
  5. A

Winglet mevzusu

saçmalık. hangi hesabı yaptılar da fayda sağlayacak. diyelim faydalı ne işe yarayacak ? r7 yi limitlerde kullanıyoruz da downforcela birlikte limiti biraz daha mı ilerleticez. diyelim piste giriyoruz, aynı pisti belki 100 tur döndük, belli bir süremiz var, winglet taktik yarım saniye daha indi...
  6. A

Genleşme tankının hortumu çıkmış antifriz boşalmış kullanmaya devam ederse sorun olurmu?

Antifiriz ne kadar eksilmiş? 10 kmde belki termostat açacak kadar ısınmamış olabilir. Çok az eksildiyse bir şey fark etmeyebilir, belli bir limitin altına düştüyse hararet yapacaktır o motor. Ben daha önce antifiriz eksiği olan motosiklet kullandım, belli bir süre hararet yapmıyor, termostat...
  7. A

Harley Davidson ile Amerika Turu. 12 Gün, 4800 km

New york - Los Angeles arası 4600 km civarı gösteriyor. Ben 12 günde 4800km yaptım, totalde 2 gün de sürüş yapmadım, dinlendim. Günde 400 km civarında tutarsanız rahat gezmiş olursunuz. Yani sizinde 12 gün civarına ihtiyacınız var, düz hesap 15 gün yapsanız daha rahat gezebilirsiniz. Fazladan...
  8. A

tam batıya gitmedim, daha çok kuzeye gidip geri döndüm gibi oldu. yolda ıssız yerler vardı, konaklamada 2 yıldızlı otellerde kaldım. küçük şehirler ve kasabalar gayet güvenliydi, ama büyük şehirlerde biraz daha güvensiz hissettiğim anlar oldu. mesela Las Vegasta pasaportumu falan odada...
  9. A

Teşekkür ederim. Yol ve süre olarak yapılmayacak şey değil, o kadar kmyi yaptım zaten fakat motor işini çözmek zor gözüküyor. En mantıklısı satın almak sanırım, onun için de sağlam bütçe gerekli. 1756912810 Videomu izlediğin için teşekkürler. V8 severizz 😄
  10. A

Çok teşekkürler, evet umarım siz de yaparsınız istediğiniz gezileri. 28 yaşındayım. 1756838063 Çok teşekkür ederim
  11. A

Çok teşekkürler 1756825856 Teşekkürler, siz de mutlaka paylaşın okuyalım. Ben bu forumdaki gezi yazılarını okumasaydım böyle bir içerik paylaşmayı düşünmezdim. 1756825870 Çok teşekkürler 1756825959 Çok teşekkürler çok sevindim yorumlarınıza. Bilmiyorum o nasıl bir tecrübe yaşadı ama bana...
  12. A

2.5 ay yatan motor hk

hocam motor ne? dikkatli şekilde gaz vermeden çalıştır bence, biraz ısınmasını bekleyip sakin sakin ustaya gidip değiştirebilirsin. yağ kalitesine bir şey olmaz, bakımı geçti diye çekinme. sadece 2.5 ay beklediği için bütün yağ karterde şuan ama buna yapacak bir şey yok, o zaman her 1 ay...
  13. A

teşekkür ederim, umarım siz de yaparsınız :) 1756802543 teşekkür ederim 1756802566 haha çok teşekkürler, size nasip olmuş kanyonu gezmek :) 1756802789 çok teşekkürler. hocam endişemde haklıydım ne kadar sağlam da olsa 125 bin km bir motosiklet için yüksek km. geçmişini bilsem, kendi motorum...
  14. A

Yakıt pompası arızası

Evet yakıt pompası bu tarz bir arızada ilk kontrol edilecek yerdir. Sırayla yakıt pompası, buji kablosu, buji, enjeksiyon sistemi kontrol edilmeli. Düşük ihtimal zayıf akü de böyle bir şey yapabilir.
  15. A

Teşekkür ederim, size de nasip olur umarım

Yeni mesajlar