Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar hali hazırda bulunan akustik gitarımla bir süre idare edeceğim acil paraya ihtiyacım olduğu için elektro gitarım ve amfimi satıyorum merakı olan ucuz yollu güzel bi set arayan arkadaşlara şiddetle öneririm gerçekten ucuz bir fiyata vereceğim ürünlerde herhangi bir sorun da yok yeni...
bi yakınımdan 2. el gopro bulduğum için bu kamerayı kutusunu açmadan satıcam, henüz kargo yolda yakında elimde olur fiyatı 300 TL dir,tüm aparatlarıyla gelecek housing vs. fiyat sondur.
Selamlar uzun araştırmalar sonucu sj4000 gibi uygun kamera çeşitleri buldum sj4000 sipariş ettim fakat onu su altı için kullanıcam sanırım motor için ayrı bir kamera düşünüyorum Drift Ghost modeli hoşuma gidiyor fakat ebayden getirtip beklemek istemiyorum türkiye içinde bulabileceğim bir...
Bugün honda resmi sitesinden tekrar fiyatlara bi göz attım 7300 liraya aldığım pcx 125 7600 lira olmuş eminim dahada fiyatı çıkacaktır , yok işte bajaj pulsar 9000 lira olmuş falan ,forumdaki arkadaşlar markalara sövüyor sayıyor bune yahu bu kadarda zam olurmu o motor o para edermi diyor fakat...
ebayden veya başka yurt dışı kaynaklı sitelerden yollanan eşyaların kargo takibini nasıl yapacağız ? ptt de sorgulama sayfası barkod no istiyor ebayde barkod no olan ve olmayan yolda siparişlerim var birinin barkod no sunu (track number) girdiğimde ptt sayfası boş cıkıyor diyelimki ürün ptt ye...
arkadaşlar gopro hero 3 ve 4 modelleri epey bi tutuluyor fakat şu anda alacak durumum yok ne yazıkki , internette sj4000 çekimlerine rastladım biraz baktım su altı çekimleri ve kaska monteli yol çekimleri kaliteli görünüyor şarj süreleri ve diğer aklıma gelmeyen konularda kıyaslarsak gopro hero...
Arkadaşlar daha önce iller arası uzun yol yapmadım bu yaz eskişehir,istanbul gibi illere uğrayıp arkadaşlarımda kalma gibi planlarım var fakat uzun yola giderken yol bilgisini hangi yolu kullanacağımızı nereden takip edeceğiz ? Bunları motora yeni başlamış uzun yol tecrübesi olmayan biri olarak...
arkadaşlar bu yaz uzun yol yapma planlarım var yanıma biraz fazlaca eşya da alacağım fakat motora arka çanta taktırmak istemiyorum (kişisel sebeplerden ötürü) internette gördüğüm ortadan birbirine iple bağlı(ip anladıgım kadarıyla sele altından geçiyor) yanlardan sarkan bez çantalar ne kadar...
arkadaşlar 2. el motor alırken herkeze güven olmuyor motorun plakasından yada şase numarasından nereleri hangi kaynakları kullanarak sorgulama yapabiliriz bildiğim kadarıyla bi kaç farklı kaynak var bunlardan birisi de sms , konu ile ilgili tecrübeli bi üyemiz yardımcı olabilirmi hem bana hemde...
Arkadaşlar honda türkiyenin bana 3 parça için çektiği fiyat 500 tl ben bu 3 grenaj parçasını http://www.gearhead.com/ sitesinden 100 200 lira ucuza getirtebiliyorum (kargo ve gümrükte %20 vergi yiyeceğini hesaba kattığım halde)ve türkiyeye kargoluyorlar.
Fakat bu site güvenilirmidir? yada...
Motorumun ön fren maneti yamulunca honda orjinal manete 50 lira civarı isteyince custom manet alayım hemde siyah motorumda siyah manet olsun dedim fakat bir şeyi merak ediyorum manetler motora uyacak mı motorum 2014 model siyah renk pcx 125 yani 2013 ten sonra gelen yeni kasa bu linkteki...
arkadaşlar birkaç saat önce yağmurlu havada ışıklarda kalkış yaparken arka birden kaydı ve sağ tarafa düştüm ,düştükten sonra mazgalların üzerinde olduğumu farkettim ıslak mazgallar çok fena kayıyor motorda michelin city grip olmasına rağmen, gazıda öyle çok fazla açmamıştım fakat ne olup...
selamlar topladığım motorda kafa kısmındaki honda yazısı düşmüş durumda 2 delik var açıkta şu anda, bu kafa grenajındaki 2 deliğe oturacak honda yazısını nereden bulabilirim ufak birşey fakat gerçekten motorun görünüşünü bozuyor , satın alacağım biryer varmıdır ?
Arkadaşlar motogpyi takip etmek istiyorum fakat kendi offical sitesinde çok uçuk rakamlar var.Yokmudur şu anda türk televizyonunda motogp yayınlayan bir kanal yada bir websitesi ? siz nasıl takip ediyorsunuz ?