Pcx 125 için çıkarılabilir yan çanta arıyorum

arkadaşlar bu yaz uzun yol yapma planlarım var yanıma biraz fazlaca eşya da alacağım fakat motora arka çanta taktırmak istemiyorum (kişisel sebeplerden ötürü) internette gördüğüm ortadan birbirine iple bağlı(ip anladıgım kadarıyla sele altından geçiyor) yanlardan sarkan bez çantalar ne kadar verimlidir pcx için olanını nerden bulabilirim? ve bu çantalar uzun yoldan geldikten sonra çıkarmak istesek çıkartılabiliyormu.

şu tip olanlardan bahsediyorum , bu çantalar ne kadar verimlidir, nereden bulunur ,herhangi bir sıkıntı çıkartırmı ?

183567101vol.jpg

internette feyzioglu motodan ve google dan yaptığım araştırmalardan sonra 100-250 tl aralıgında ucuz çantalar buldum içlerinde kafama en cok yatan altın elbiselinin tanıttığı şu çantalar oldu sanki üzerinde diğer çantalara göre bi tık fazla mühendislik var gibi geldi bana , fakat bu tarz çantaların bilinen bir sıkıntısı varmı ? motorla yattığımızda çantalar jantın arasına falan takılırmı ? yada selenin altından geçen kayışlar ileri geri oynama yaparmı ? bu gibi sıkıntılar varmı ? kullanan arkadaşlardan yorum bekliyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar