Honda Pcx 125 kaza yaptım parça derdindeyim yardım lütfen

arkadaşlar birkaç saat önce yağmurlu havada ışıklarda kalkış yaparken arka birden kaydı ve sağ tarafa düştüm ,düştükten sonra mazgalların üzerinde olduğumu farkettim ıslak mazgallar çok fena kayıyor motorda michelin city grip olmasına rağmen, gazıda öyle çok fazla açmamıştım fakat ne olup bittiğini anlayamadan kendimi yerde buldum buda bana ağır bi tecrübe olmuş oldu, bende bişey yok motor sağa yavaşça düştü ve sağ kafa grenajı ve sağ yolcu ayaklığının altındaki grenajda çizik var daha öncede taksi geri geri gelirken ön çamurlugu kırmıştı bu 3 parçayı değiştirmek istiyorum ve bu konuyla ilgili bazı sorularım var.

1-2014 sonrası yeni kasa siyah pcx 125 ve 2014 öncesi siyah pcx arasında boya farkı varmı benim yeni kasa pcx te siyahın içinde mavi sim tonları var eski kasa siyah pcxte de bu sim olayı varmıydı ?

2-honda servis ön çamurluğa 160 tl dedi, ben servishonda sitesinde 21 dolara buldum bu site hondanın orjinal sitesimidir? 21 dolar olan çamurluk etsin etsin 60 TL etsin haydi vergiyide kestiler %20 yapar sana 72 TL honda servis bu parçaya neden 160 TL diyor ? (parçayı 2015 pcx bölümünden seçtim yani yeni kasa için olması gerekiyor) burada yanıldığım bir nokta varmı ? parçayı kendim kargolatmayı düşünüyorum diğer kafa grenajını ve yan grenajıda buradan alacağım çünkü biliyorum ki honda servis aşşa yukarı 500 lira falan isteyecek benden 3 parça için.birde ödeme kısmında shipping listesinde türkiye yer almıyor bu site türkiyeye yollamıyormu ? bunun gibi orjinal parça alabileceğim başka bir site varmı ?
2s6235x.png

3-bu gibi parça sitelerine siyah pcx grenajları 100 lira civarında epey ucuz acaba bunlar eski parçalarmı boya uyuşmazlıgı olurmu ? honda 160 tl derken burada orjinal sıfır çamurluk 100 lira sizce neden böyle?
2vvvo9f.jpg

4- bu sorduğum maddeler dışında bana önerileriniz varmı ilk defa böyle geniş bir parça yenileme işine gireceğim ve yan sanayi kullanmak istemiyorum

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ebaydan de bakabilirsiniz. Sahibindende parasını ödeyip ürünü göndermeyen satıcılar oluyormus dikkatli olun.

parçalar var ucuz pahalı biçok fiyat aralığında konmuş fakat benim mavi simli siyah rengiyle tutarmı onu bılmıyorum asıl problem bu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar