Amatormotorcu kullanıcısının son içeriği

1. A

Kamera Önerisi

Insta360 X5 almaya karar verdim. Bu aparatı siz kullanıyor musunuz ? Kalitesi nasıl acaba ?
  2. A

Kamera Önerisi

kamerasız interkomum var
  3. A

Kamera Önerisi

Başka tavsiyesi olan var mı ?
  4. A

Kamera Önerisi

X5 modelinin gece çekimi iyi diyorlar
  5. A

Kamera Önerisi

Bugün ufak da olsa bi kaza yaşadım ve arkamdaki motorcuda kamera olmasa suçlu ben sayılacaktım.( Ben sola dönerken U dönüşü yasak yerden araba u atmaya çalıştı) O yüzden kamera almaya karar verdim. Güvenlik amacıyla insta 360 almayı düşünüyorum. Hangi modeli alacağımda kararsızım. X5 modelinde 2...
  6. A

Paslı Disk

Bilmediğim için sormadan denemek istemedim
  7. A

Paslı Disk

Merhaba, yağışlardan sonra ön diskte böyle paslar gözükmeye başladı yıkayıp silsem de geçmiyor. Neden olur acaba ve nasıl temizleyebilirim ?
  8. A

Yazlık Eldiven Önerisi (Mart 2026)

vardı
  9. A

Yazlık Eldiven Önerisi (Mart 2026)

L2S Yazlık eldiven Ben bunu 1 senedir kullanıyorum çok memnunum yazın terletmiyor.
  10. A

360 Kamera

Aparatını nereden aldın hocam
  11. A

360 Kamera

Dışarıda bir yere park ettiğimizde hep sökmemiz mi gerekecek ne kadar güvenli ?
  12. A

360 Kamera

Konu sadece aparat değil. Bu kamerayı almak mantıklı mı ? Yoksa go pro tarzı bir kamera mı almak daha mantıklı ?
  13. A

360 Kamera

Bime insta 360 x3 kamera geliyor ve 6 taksit imkanı var. Bunu almayı düşünüyorum ama motora veya kaska nasıl monte edilecek anlamadım. Bu fiyat bandında farklı bir kamera tavsiyeniz varsa söylerseniz sevinirim.
  14. A

2025 pcx telefon tutucu

Korkmana gerek yok ben 3 aydır kullanıyorum memnunum tavsiye ederim
  15. A

2025 pcx telefon tutucu

https://www.gpkompozit.com/urun/gp-kompozit-honda-pcx-125-150-2025-uyumlu-telefon-navigasyon-tutucu-siyah-3241 ben bunu aldım gidonun tam ortasında olunca bana daha güzel geliyor.