- Motosikleti
- Honda 2025 Model Pcx
- Konu Yazar
www.motosiklet.net
Konu sadece aparat değil. Bu kamerayı almak mantıklı mı ? Yoksa go pro tarzı bir kamera mı almak daha mantıklı ?Bu kameralar ekstra aparatlara sahip, benzer bir sohbet burada konuşulmuş;
Insta 360 X3 için aparat
2-3 Ay önce kamera aldım , arada arkadaşlarla gazlıyacağımız da vs. çıkartıp motosikletin üstüne veya çubuğuyla birlikte takıyorum ama bazı görüş açılarını kaçırıyorum . Trendyol'dan https://www.trendyol.com/genel-markalar/kotosiklet-kask-cene-kamera-tutma-aparati-p-86819900 şu ürünü aldım ...www.motosiklet.net
özetle, kask ya da motora monte etmek için ekstra aparat almanız gerekiyor.
Örnek tüm sete şuradan bakabilirsiniz;
Konu sadece aparat değil. Bu kamerayı almak mantıklı mı ? Yoksa go pro tarzı bir kamera mı almak daha mantıklı ?
Dışarıda bir yere park ettiğimizde hep sökmemiz mi gerekecek ne kadar güvenli ?peşin taksit varsa bal gibi de alınır. sen ekstradan hafıza kartı alacan.
bende var, amazon'dan da Ulanzi gidon aparatı almıştım ben.
ben menteşesini gevşetip söküyorum motoru her bıraktığımda, çıkarması/takması 5 saniye sürüyor zaten.Dışarıda bir yere park ettiğimizde hep sökmemiz mi gerekecek ne kadar güvenli ?
Aparatını nereden aldın hocamben menteşesini gevşetip söküyorum motoru her bıraktığımda, çıkarması/takması 5 saniye sürüyor zaten.
dedim ya amazondan:Aparatını nereden aldın hocam