alperm kullanıcısının son içeriği

1. alperm

Moskova

Moskova'da hava sartlari motosiklet kullanmaya bizdeki kadar izin vermese de, kisa suren yaz aylarinda gercekten cok denebilecek oranda motosiklet kullanicisi var. Senenin buyuk bolumu kullanilmasa da gercekten cok guzel motorlar var burada, en ucuzundan eeenn pahalisina. Custom chopperlar...
  2. alperm

yamaha veya kymco, hangisi?neden?

Arkadaslar kararsizliga dustum, 250 cc yeni motor almayi dusunuyorum, kymco xciting250 veya yamaha xmax250 arasinda gidip gelmeye basladim. 400 veya 500 cc dusunmuyorum o yuzden almisken sunu al,bunu al yerine 250 cc uzerine onerilerinizi ogrenmek istiyorum, ozellikle kullananlar varsa...
  3. alperm

Hevesim kursagımda kalacak galiba,boyun fıtıgı

Gecen sene cok heveslenip ikiteker kullanmaya basladım, hatta ilkinden cabuk vazgecip ikinci motorumu da aldım, ama maalesef 1 aydır boyun fıtıgı ile ugrasıyorum, bu gidisle bu hevesim cabuk gecmek zorunda kalacak diye korkuyorum. Daha yepyeni motorumu satmak zor olacak cunku, tecrubesi olan...
  4. alperm

Herkese selamlar,

Once uzaktan sevdim, sonra ilgi basladi, tanistik ve ben de kucuk bir motosikletle basladim, simdi kopamiyorum, bagimlisi oldum bile. Araniza da girebilirsem ne mutlu bana.

Yeni mesajlar