yamaha veya kymco, hangisi?neden?

Arkadaslar kararsizliga dustum, 250 cc yeni motor almayi dusunuyorum, kymco xciting250 veya yamaha xmax250 arasinda gidip gelmeye basladim. 400 veya 500 cc dusunmuyorum o yuzden almisken sunu al,bunu al yerine 250 cc uzerine onerilerinizi ogrenmek istiyorum, ozellikle kullananlar varsa verecekleri bilgiler icin simdiden tesekkur ederim

valla parasını dert etmiyorsan yamaha al derim.Daha kaliteli bir motor,tipide daha güzel.

Fiyat olarak birbirlerine yakin sayilirlar ama kullanislilik konfor gibi seyler nasil olur, onu bilemedim. Boynum biraz problemli oldugu icin oraya etkisi hangisi daha az olur acaba? (Ruzgar, kasiste gelecek darbe vs) Biraz da rahati seviyorum aslinda:)

Son düzenleme:
Is basa dustu yine, saticilar arasinda bayagi mekik dokuyacagim anlasildi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1. kymco alma,
2. yamaha çok pahalı ve parça fiyatlarıda muhtemelen öyledir.
honda foresight 250 cc sıvı soğutmalı ve şu an 6500 ytl. 20 beygir.

yamaha yı honda ile kıyasla derim. beldeyama.com.tr

Hondanin jant ebadi 12 inc oldugu ve cok takliti oldugu icin pek dusunmuyorum, fiyati bir ara beni de cezbetti ama dusundum alirsam beni mutlu etmeyecek, yine de onerin icin tesekkur ederim Muttaki. Selamlar.

Selam 1 yıl kadar yamaha X max 250 kullandıktan sonra Kymca Xciting 500 e geçtim. Bence 250 cc için X max en ideal motor. Hem güçlü hem de kullanışlı. Xciting ise çok ağır. 500 cc lik olanı 230 kg. Özellikle park eerken yokuşta zorluğa neden oluyor. Hala arada X max i özleyip kullanıyorum. 500 cc lik almayacaksan bence Kymco alma. Çok kaliteli bir motor ona sözüm yok ama 250 cc ile o kasanın çok pratik ve kıvrak olmayacağını düşünüyorum. Ayrıca X max in sele altına Xciting in neredeyse 2 katı kadar bagaj var ve bence bunu da gözardı etmemelisin. Kolay gelsin..

Ortopedist verdigin bilgiler icin tesekkurler, xciting500 kullandim, yolda gidisi cok rahat geldi bana, xmax250 ile arada cok fark varmi onu merak ediyorum, ikisinin de lastik ebatlari ayni oldugu icin xmax de oyle rahatmidir acaba ve ruzgari xciting kadar kesebiliyormu? Bu arada 500cc pek dusunmuyorum. Selamlar

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar