Hevesim kursagımda kalacak galiba,boyun fıtıgı

Gecen sene cok heveslenip ikiteker kullanmaya basladım, hatta ilkinden cabuk vazgecip ikinci motorumu da aldım, ama maalesef 1 aydır boyun fıtıgı ile ugrasıyorum, bu gidisle bu hevesim cabuk gecmek zorunda kalacak diye korkuyorum. Daha yepyeni motorumu satmak zor olacak cunku, tecrubesi olan varsa tavsiyelerinden yararlanmak isterim, acaba motora devam etmek gereksiz bir riskmi olur? Doktorlar tam bir sey soylemiyor bu konuda.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne alakası var fıtıkla?...Onu şimdi iğneyle tekrarlamadan hallediyorlar..Sen bile unutuyorsun....

Boyunduruk takarsın gene binersin....Fazla bozuk yollara girmessin...

İgne gecici cozum diyorlar, ben de zaten sasırdım ne yapacagımı. 15 seans fizik tedavi oldum ama hala agrı cekmeye devam. Allah kimseye vermesin.

allah şifanı versin çok geçmiş olsun bende bir aralar ağır şekilde bel ağrısı çekiyordum ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum

öncelikle geçmiş olsun, aynı sorun bende de var ve sadece boyun fıtığı değil, omurilikte düzleşme, kireçlenme ve boyun fıtığı. dönem dönem ağrılarım çok artıyor benimde, ama ben fizik tedavimi oldum, ilaçlarımı kullandım, bana doktorum boyunlukda vermişti, 1 yıla yakın onu da kullandım. (ki doktorum duymasın, aralarda çıkartıP motorda kullandım) ve şimdi oldukça rahatım. ortopedik yastık kullanıyorum, kaskım oldukça kaliteli ve hafif, bozuk yollarda dikkatli olmaya, günlük yaşantımda ani hareket yapmamaya çalışıyorum. ve sonuçta hayatımı da, motosiklet zevkimi de kalitesini yitirmeden yaşıyorum. umarım senin içinde aynı şey geçerli olur, çünkü boyun fıtıklarının çeşitleri var, c1, c2, c3 seviyesinde olanların hepsi de farklılık gösterebiliyor. ilerlemesi açısından farkıllıkları, hissedilen ağrı açısından farklılıkları olabiliyor. ama bence motor keyfinden vazgeçmeni gerektirmeyecektir. ışık ve sevgiyle kal.

Tesekkurler arkadaslar, xeyna durumumuz aynıymıs resmen, sana da cok gecmiş olsun, insallah ben de senin gibi bu keyfe devam edebilirim, bu agrılar fazlasıyla korkuttu beni aslında...

geçmiş olsun.. umarım kısa sürede iyileşirsin :)

veya olabileceğin en iyi duruma gelirsin..

motordan istesen de vazgeçemessin bence...

1-2 ay kenara at istersen o çok severek aldığın motoru... bi süre sonra özleyip tekrar kendini üzerine atarsın mutlaka... :)

geçmiş olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar