aLpcan kullanıcısının son içeriği

1. A

lütfen yardım..

Arkadaşlar motorumu değiştirmeyi düşünüyorum.. Tek istediğim bir motor tipi var.Oda Honda CBR600RR şekilde olanlar.. Motor gücü farketmez..Anca kalıp ve şekil olarak bu tip arıyorum..Fiyatı makul motor gücü 125-250cc arasında bu şekilde bi makina varmı ? cevaplarınızı bekliyorum..
  2. A

bi türlü gelemedi ?

boluda ikamet ediyorum. mondial 150 rf ön maşa sipariş ettim akyazıdaki bi motorcuya.. yetkili bayi.09.09.2010 tarihinde siparis verdim adama.elinde yokmuş ana bayiden istetti.ama bayram girdiği için 3 gün sallandı ve bugun oldu daha gelmedi. ana bayisi aydın/nazillide sanırım.ama bu kadar zormu...
  3. A

Başıma gelmez demeyin aniden geliyor.

02.09.2010 Tarihinde 17:30 Sularında Bir arkadaşıma gidiyordum.Yol asfalttı.Ve viraj da yok dümdüz yol.Virajda yok.Tahminimce kazadan 5 saniye kadar önce kadrana baktığımda 70 i gösteriyordu ve yola baktığım anda birden araba cıktı önüme.Ne olduğunu anlayamadan o korkuya iki frenede sonuna kadar...
  4. A

Mondial 150 RF Ön Maşa [ACİL]

Merhabalar; Motorumla kaza yaptım,arabanın altına girdim ve mucize işte sağ çıkmayı başardım. Yanlız motorumun ön maşası yamulmuş.Neredeyse 8 rakamı gibi olmuş :) Ayrıca sinyaller,aynalar,elcik,port bagaj da kırılmış. Bana ÖN MAŞA LAZIM ( BİLYELERİ DAHİL) Bolu'da ikamet etmekteyim. Bolu ve...
  5. A

Yuki Motorsiklet

Merhaba arkadaşlar.. Arkadaşım Yuki motorsiklet almayı düşünüyor.. Scooter tipinde. Bende diyorum Mondial al . İkiside Çin malı sanırım . Ama yuki taraftarı değilim. Bende MONDİAL 150 RF var. çokta memnunum. Bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum. YUKİ : [ 150 cc ] MONDİAL : [ 150 cc ]
  6. A

hava filtresinden yağ geliyor

MONDİAL 150RF SAHİBİYİM.hava filtremden yağ gelmeye başladı . motoru 15TEMMUZ da aldım daha 1,5 aylık motor.Sebebi ne olabililir.yorumlarınızı bekliyorum.. BUYRUN RESİM . [ RESİM ÖRNEKTİR.SADECE ÜSTÜNDE NOKTALARI BELİRTTİM.] [/URL][/IMG]
  7. A

Mondial 150 rf ye göre abart egzoz arıyorum

Arkadaşlar mondial 150 rf ye göre abart egzoz arıyorum . geçmeli falan varsa iyi olur . kaynak pek istemiyorum. . teşekkürler

Yeni mesajlar