lütfen yardım..

Arkadaşlar motorumu değiştirmeyi düşünüyorum..
Tek istediğim bir motor tipi var.Oda Honda CBR600RR şekilde olanlar.. Motor gücü farketmez..Anca kalıp ve şekil olarak bu tip arıyorum..Fiyatı makul motor gücü 125-250cc arasında bu şekilde bi makina varmı ? cevaplarınızı bekliyorum..

Hyosung gt 250R...Ayrıca daha önceden racing makine kullanmadıysan pek şakaya gelmez ;) Gaz koluna sinek konsa şahlanır bu aletler.İyi forumlar.

evet kullanmadım .. 2 yıldır scooter kullanıcısıyım :) scooterı aldıqım zaman onuda bilmiyordum.. bunada öğrenirim inş.. [ vitesle ilgili bi problemimde yok.. gayet kullanabiliyorum .. ama racing hiç kullanmadım :) ]

Hyosung gt250r olabilir ama yok daha kaliteli olsun dersen kawasaki ninja 250 var o daha güzel.:cat:

çok teşekkür ediyorum...kawasaki biraz tuzlu sanırsam .. gerçi 3 aşa 5 yukarı aynı :)
hyosung u düşünmeliyim..oldukça ideal ..

Bi arkadaşım da GTR250 kullanıyor..Ama aldığına bin pişman..Keşke Kawasaki'yi daha önce araştırmış olsaydım diyor..Ve aynı arkadaşımın anlattığına göre GTR250 kullanan bi başka abimizin başına gelen olay çok enteresan..Bu abimiz ortalama 90 km lerde ilerlerken yolda karşısına çıkan olağanın biraz üstünde bi çukura giriyor..ama çıkamıyor..nedeni; sol gidon abimizin kol ağırlını çukurun darbesiyle birlikte taşıyamayıp kırılıyor..!!Sonuç; Kawasaki.. :cat:

bir arkadaşın gt250r kullanıyor bin pişman peki neden bin pişman ??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:48 ----------

ayrıca gt250r topiciğini incelersen kullanan bir sürü üye var ve tüm bilgilere oradan ulaşabilirsin pişman olanda öle ağam paşam kullanıcı yok adam gibi kullanmayıp arıza cıkartıyorlar daha sonrasında makinaya camur atıyorlar sonra gt250r dandik cart curt

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:48 ----------

ayrıca gt250r topiciğini incelersen kullanan bir sürü üye var ve tüm bilgilere oradan ulaşabilirsin pişman olanda öle ağam paşam kullanıcı yok adam gibi kullanmayıp arıza cıkartıyorlar daha sonrasında makinaya camur atıyorlar sonra gt250r dandik cart curt

evet hocam cok haklısın öncelikle bilincli kullanmak gerekiyor motoru altınızıdaki motorsiklet 250cc lik bir motorsiklet bundan kalkıp 600 cc performansı beklenirse krank ıda kırar kolda cıkartır önce motorsikletinizi bi tanıyın arastırın sonucta 250cc bir motorsiklet motoru fazla üzmeden kullkanırsanız uzun yıllar gider

evet hocam cok haklısın öncelikle bilincli kullanmak gerekiyor motoru altınızıdaki motorsiklet 250cc lik bir motorsiklet bundan kalkıp 600 cc performansı beklenirse krank ıda kırar kolda cıkartır önce motorsikletinizi bi tanıyın arastırın sonucta 250cc bir motorsiklet motoru fazla üzmeden kullkanırsanız uzun yıllar gider

altındaki motosiklet ne olursa olsun, bir moped'de olsa 1-2 yaşında bir makinanın ne sebeple olursa olsun son hızında giderken kol çıkartması kabul edilemez (modifiye edilmemiş, ekmeği yenmemiş ve bakımları yapılan)

ayrıca çift silindir olup ta tek silindir gücünde olmasıda cabası. şimdi diyeceksiniz "öyle deme hyo gt250r bilmem kaç beygir, cbf250 yada ybr250 bilmem kaç beygir. torku da şu kadar, yaaa!" sonuçta yoldaki performansından bahsediyorum... Kawasaki zx250r sınıfının lideridir.

:cat: . .

Son düzenleme:
kawasaki evet iyi ama hyosung fiyat ve performans olarak çok iyi kawasakinin fiyatı malum performansıda evet hyosung a göre iyi ama hyoda yabana atılıcak makine değil yani öle dandik bişi değil kişisel görüşüm gidipte çinlilerle aynı sınıfa konulmaması gerek...

s&t kanuni (hyonun yeni modeli 2008 den sonra ki enjeksiyon ve kesici eklenmiş krank sorunuda yok 250cc sınıfında belki kalite kawa250r dir fakat görünüm 0 ,,,ford taunus göstergeleri filan var :farao:

:p topiğin küçüğü olabilir :p

makara yapmaya adam mı arıyorsun txxxr anlayan anladı ne demek istediğimizi türk dil kurumuna falanda yazmıyoruz

evet canımı bişey sıktı burada az buz bildiğimiz kadar bir şeylere yardımcı olmaya çalışıyoruz sen kalkmışsın topiğin küçüğü olabilir diyorsun makara için yanlış başlık anlamıyorsan yazdığımı görmezden gel okuma atla geç

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar