Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar Sizlere ali expressten aldığım bir üründen bahsedeyim. benim gibi pimpirikli zincirler temizmi lastik basıncı nasıl şeklinde obsessyonunuz varsa bu ürün tam size göre. 120 tl ye ali espressten aldım sadece sibop kapaklarını bluetooth olanlarla değiştirdim o kadar. cep telefonumdan...
Merhabalar aranıza yeni katıldım sayılırım. Öncelikle kendimden bahsedeyim 35 yaşındayım toplamda 2 ayı 250nk 2 ayı 650 mt toplamda 6bin km lik deneyimim var deneyim denilirse tabi. Motor tipi ile ilgili onlarca video izledim ama en önemlisi bence kullanıp hissetmek ama her motor tipini...
Merhabalar motora yeni başlayan bir kardeşinizim motor kullanmayı çok sevdiğim kadar korkumda var malesef. İnternette bir süre araştırma yaptıktan sonra normal montlardan kat ve kat güvenli airbag montları gördüm. Ve araştırdığımda tekrar doldurulması en kolay olan helite airbag almaya karar...
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım internette youtube da birçok yerde araştırma yaptım ama bu iki motor un kıyaslamasını bir türlü bulamadım. Hondaz 31 bin cruisym nin 29 bin gibi ortalama fiyatları var. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.