allegromod kullanıcısının son içeriği

1. A

depo sökme yardım

Merhaba arkadaşlar normalde bu kısımda civata olur ama bu motosiklette lastik var bilen var mı ? Latiğe zarar vermek istemiyorum. https://ibb.co/kqw8nwm
  2. A

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

millet ezbere konuşuyor Çin'li de Çin2li iyi duymuşlar bunu 12 13 senedir hala sıfır gibi çalışan makineler var millet biniyor çatır çatır
  3. A

hyosung un o motor bloguyla gözumde çok şansı yok selesi hoşuma gidiyor sadece
  4. A

v motor olması var diğer motorlar yukarıya bakan v şeklinde değil çapraz olduğu için cruiser havası vermiyor bu v motor kendini kanıtlamış görüntü de hoş suya da ihtiyacı yok ha şehir içinde yazları olsa fena olmazdı tabi tercih meselesi
  5. A

bu motorun su soğutmaya ihtiyacı yok ki neene koysun ki adamlar . bu xv250 serisinde viragodan fazla uzaklaşmamış olanları seviyor idim. jantından dolayı keeway ss250 en sevdiğim idi fakat bu gerçekten güzel olmuş
  6. A

arka dişli takozu yada kaplin

merhaba ustatlar hiç anlamadığım bi malzeme silindir şeklinde olan türdeki. bunlar standart mıdır internetten alacağım için yanlış almak istemiyorum kendi motorumun adıyla bulamadım
  7. A

karter yalama yağ akıtma

üstatlar bu işi sanayide kim yapar? aleminyum kapağın iki vidası yalama olduğu için yağ akıtıyor
  8. A

arka dişli takozu

merhaba arkadaşlar keeway supershadow için arka dişli takozu ve civatalarını aramaktayım. alabileceğim site var mı yazarsanız sevinirim yada hangi modelerinki bu jantla uyumludur ? onu bilsem bile bulmamda yardımcı olur
  9. A

boya hakkında

merhabalar motosiklet demiri paslanıyor zımparalayınca temizleniyor ama hemen paslanıyor krom rengini bozmadan ne yapılabilir ? vernik işe yarar mı anlayanlar yazabilir mi ?
  10. A

marş kavrama değiştirme

evet arkadaşlar virago 250nin marş debriyajını değiştirmeyi düşünüyorum o dişli ordan nasıl sökülür bilen var mı?
  11. A

bu sesi bilen var mı ?

merhabalar bu ses neden çıkar videodakinin aynısı https://www.youtube.com/watch?v=cOJoWV3uiH4
  12. A

elektrik soru

merhaba arkadaşlar sorum elektrikten anlayanlara; bu stator okuyucu yada öteki adı ile statör algılayıcı çalışma şekli naısldır kendi motoruma uygun bulamaz isem başka motorunkini uydurabilirmiyim motor xv250
  13. A

garip bir silindir çalışmama sorunu

merhabalar, motorum keeway (virago kpyası) arka silindir motor bir süre bekledikten sonra çalışmıyor buji ıslanıyor bujiyi temizlediğimde sorunsuz çalışıyor bu böyle devam etmekte
  14. A

25mm gidon için anahtar

merhaba arkadaşlar 25mm gidon için düğme takoz aryorum, 25 mm gidona sahip motosikleti olan marka modelini yazabilir mi?

Yeni mesajlar