Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar normalde bu kısımda civata olur ama bu motosiklette lastik var bilen var mı ? Latiğe zarar vermek istemiyorum.
https://ibb.co/kqw8nwm
v motor olması var diğer motorlar yukarıya bakan v şeklinde değil çapraz olduğu için cruiser havası vermiyor bu v motor kendini kanıtlamış görüntü de hoş suya da ihtiyacı yok ha şehir içinde yazları olsa fena olmazdı tabi tercih meselesi
bu motorun su soğutmaya ihtiyacı yok ki neene koysun ki adamlar . bu xv250 serisinde viragodan fazla uzaklaşmamış olanları seviyor idim. jantından dolayı keeway ss250 en sevdiğim idi fakat bu gerçekten güzel olmuş
merhaba ustatlar hiç anlamadığım bi malzeme silindir şeklinde olan türdeki. bunlar standart mıdır internetten alacağım için yanlış almak istemiyorum kendi motorumun adıyla bulamadım
merhaba arkadaşlar keeway supershadow için arka dişli takozu ve civatalarını aramaktayım. alabileceğim site var mı yazarsanız sevinirim yada hangi modelerinki bu jantla uyumludur ? onu bilsem bile bulmamda yardımcı olur
merhabalar motosiklet demiri paslanıyor
zımparalayınca temizleniyor ama hemen paslanıyor
krom rengini bozmadan ne yapılabilir ? vernik işe yarar mı anlayanlar yazabilir mi ?
merhaba arkadaşlar sorum elektrikten anlayanlara; bu stator okuyucu yada öteki adı ile statör algılayıcı çalışma şekli naısldır kendi motoruma uygun bulamaz isem başka motorunkini uydurabilirmiyim motor xv250
merhabalar, motorum keeway (virago kpyası) arka silindir motor bir süre bekledikten sonra çalışmıyor buji ıslanıyor bujiyi temizlediğimde sorunsuz çalışıyor bu böyle devam etmekte