arka dişli takozu yada kaplin

merhaba ustatlar hiç anlamadığım bi malzeme silindir şeklinde olan türdeki. bunlar standart mıdır internetten alacağım için yanlış almak istemiyorum kendi motorumun adıyla bulamadım

hocam her marka her modelin kaplin lastiği ayrıdır.Fakat dişliyi söküp boşluk olan yerlere iç lastik sıkıştırabilirsiniz.3 sene kadar önce kawasaki er-5 kaplin lastiği 250-300 civarıydı ben o şekilde yapmıştım.gereksiz pahalı.

hepsi aynı değil,kendi kaplin lastiğini bulamadıysan söküp ölçüsünü,şeklini öğrenip ona ona uygun bişey almalısın

merhaba ustatlar hiç anlamadığım bi malzeme silindir şeklinde olan türdeki. bunlar standart mıdır internetten alacağım için yanlış almak istemiyorum kendi motorumun adıyla bulamadım

Ben motosikletimde ic lastik takviyesi ile sorunu cozmustum. Ic lastigi 1 parmak genisliginde 8 tane kestik. Her bir kaplin takozu bu ic lastiklerin icine gecirdik ve yerine taktik. Simdi sifir oynama sifir ses var 😎

linkteki ürünler kaplin lastiğinden çok mafsal takozlarına benziyor.sen yanlış ürün arıyor olmayasın.kaplin lastiği dediğimiz şey arka dişlinin altına takılan sağa sola oynamasını engelleyen lastiklerdir.

resimdeki ürünler arka dişli lastiği aynısı benim motorun ama Türkiyede bulamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar