karter yalama yağ akıtma

üstatlar bu işi sanayide kim yapar? aleminyum kapağın iki vidası yalama olduğu için yağ akıtıyor

Vida yalama yapma konusunda uzman biri olarak sunu soyleyebilirim. Bende ayni yerde tam 4 vidayi yalama yapmistim. İnternetten helicoil seti aldim ve kendim yaptim. Aslinda uygulamasi basit lakin matkap ve helicoil set gerekiyor. Seti vidanin metrik olcusune gore siparis verebilirsin. Benim motoru sanayiye goturme imkanim olmadigi icin kendim yapmistim. Yoksa tahmini tornacilar yapar gibime geliyor. El becerim var diyorsan bu helicoil olayini tavsiye ederim.

el becerim idare eder heli coil seti çin sitesinde var m6 gerekli sanırım . matkapla delebilir miyim bilmiyorum . sanayi de çok yogun oluyorlar boş usta bulmak zor sanayi de yakın 2 km felan.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------

acep tornacı mı bu işi yapar yada aleminyum kaynakcı mı ? onu tam bilmiyorum

helicoil attırcan.sanayide tornacılar yapar o işi.ben üst kapak 2 vida yalama oldu helicoil attırdım.1 ay sonrada yap tapasını yalama yaptım.aynı tornacıya gittim motoru yan yatırıp ona da helicoil attık. tornacıya git durumu izah et işin başında dur. helicoil vida başına 15 yada 20 tl alıyorlar.senin hangi vida yalama oldu.motor üst kapakmı yoksa yağ tapasımı

tapa değil sol dinamonun olduğu kapak yağlı tip altta iki vida tutuyo haliyle sıkamayınca da yağ kaçırıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar