Alienberg kullanıcısının son içeriği

1. A

CRF 250 Rally Kiralama

Herkese merhaba, Motoru çok merak edip deneyimlemek istediğimden 2 günlüğüne bu motosikleti kiralamak istiyorum ancak hiçbir kiralama firmasının elinde bu motordan yok gibi görünüyor, birkaç yere de mesaj bıraktım ancak bir dönüş olmadı. Genel olarak motor kiralamayla alakalı bilgisi ve/veya...
  2. A

Interkom Mikrofon Sorunu

Herkese merhaba, Midland BT Mini interkomumu daha alalı 1 ay olmadı, ancak 2 gün önce insanların kaskın içinden seyir halindeyken konuştuğumu bile anlamadığı sistemde şu an sesim çok az gidiyor, başka hiçbir değişiklik yok. Kendim kayıt aldığımda ses seviyesinin düşüklüğünü bariz bir şekilde...
  3. A

Plakam Sahte Mi?

Merhaba, İkinci el aldığım motosikletimin şasi numarası ve plakası eşleşiyor, bir dolandırıcılığın parçası olduğumu düşünmüyorum açıkçası, ancak mevcut plakam çok garip olduğundan bir gün polis çevirmesinde bir sorun çıkar mı diye de düşünmüyor değilim. Plakanın üstünde mühür vs var ancak yine...
  4. A

MT-25 için lastik tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, İkinci el bir MT-25 aldım, bir önceki sahibi IRC'lerle kullanmış, ben de kullanıyorum ancak lastiklere hiç güvenmeden, çok dikkatli bir şekilde hareket ediyor ve takip mesafemi ona göre bırakıyor, ıslaklıklarda ona göre daha fazla yavaşlıyorum. Daha önce 200NS motoruma...
  5. A

Fiddle 3 125 mi, 200i mi?

Merhaba arkadaşlar, Ailemle olan motosiklet konusundaki anlaşmazlık sonucunda motorumu sattım, görüntü itibariyle de fiddle serisi ailemle aramı bozmadan alabileceğim en makul motor durumunda şuanda. Öncelikle genel olarak bu motoru almadan önce bilmem gereken bir şey var mı, kullanıcı...
  6. A

250 cc Naked ve Supersport Motosiklet Arıyorum.

Öncelikle herkese merhaba, İstanbul ve çevre illerde, aşırı uçuk fiyatlarda olmayan, orjinalliği bozulmamış(bilindik markaların susturuculu orijinal egzozları olabilir, sade bir stop çakarı olabilir) R25 CBR250R Z250SL ve türevi, bilindik ve 2. elde alıcısı olan modellerden arıyorum. Kendim...
  7. A

Motosikletime Köpekler Pisliyor

Merhaba, Motosikletimi branda ile örtülü halde bırakıyorum fakat ön diskte alarmlı kilit olduğundan ve rüzgarda branda kilidi salladığından dolayı sadece ön lastiğin belirli bir kısmı açıkta kalıyor, bu bölgeye de sokaktan geçen her köpek pisliyor. Bunları uzaklaştırmak için araştırma...
  8. A

NS200 için Lastik Seçimi ve Görüşleriniz

Merhaba, Dün itibariyle NS150 motorumu satıp yerine 200NS aldım, motor daha 0 kmde, önceki motorumda da yaptığım gibi bunun da lastiklerini bayiden çıkmadan değiştirip mevcut lastikleri satacağım. NS150 de fazla alternatif yok diye servisin önerisi olan ANLAS marka, modelini bilmediğim bir...
  9. A

Kask Konusunda Önerilerinize İhtiyacım Var

Merhaba, Kaliteli bir kask almayı planlıyorum, sayacaklarım arasında kaldım, görüşlerinize ihtiyacım var, AGV K5- Suomy Apex- Shoei Qwest- Bu kasklardan birini ya da birkaçını kullanmış kişilerin görüşlerine ihtiyacım var, görüşleriniz benim için önemli. Şimdiden teşekkür ederim.
  10. A

MT KRE MOMENTUM

Öncelikle herkese merhaba, kargodan bugün elime ulaşan kask hakkında internette neredeyse hiçbir şey yok. Olanların çoğu da şanslıysanız İngilizce, kalanı İspanyolca. Motor almadan önce ekipmanlarımı alırken araştırmalarım sonucunda MT Revenge düşünüp, son anda bir çılgınlık yapıp KRE...
  11. A

0 Motor alıyorum, yardımınıza ihtiyacım var

Merhaba, Bugün birçok bayiyle görüştüm, 150NS alacağım, tercihim siyah renk, bir bayi uygun fiyat teklifi yaptı, ama rengi yok grenajı sökebilirim siyah olur dedi. Bunun herhangi bir şekilde bana zararı olur mu?
  12. A

Tavsiyenize İhtiyacım Var

Merhaba, bu ayın başında ehliyet kursuna başladım, 4 Şubatta sınava gireceğim ve Şubat ayının sonunda inşallah motorumu alacağım. Motor olarak araştırmalarım sonucu Bajaj Pulsar 200NS almayı planlıyorum. Çeşitli eğitimler almak da aklımda. Onun için de belirli bir bütçe ayırdım. Motoru...
  13. A

Ekipman Önerisi

Herkese merhaba, Daha yeni aranıza katıldım sayılır, henüz motorum yok, ehliyet kursuna yeni yazıldım, forumu takip edip birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Kısmetse Şubatın ilk haftası ehliyet sınavımı olacağım, ve ardından havaların güzelleşmesiyle birlikte bir motor alacağım(büyük ihtimalle...
  14. A

A2 Ehliyet Almak İstiyorum

Öncelikle herkese merhaba, Uzun zamandır aklımdaydı fakat artık harekete geçmeye karar verdim. 2017 nin girebileceğim ilk sınavına başvuru yapıp ehliyetimi almak istiyorum. Halihazırda B ehliyetim var ve bunun üzerine A2 alıp kısmetse de havalar düzeldiğinde de (Tahminen Mart, Nisan) ilk...

Yeni mesajlar