0 Motor alıyorum, yardımınıza ihtiyacım var

Merhaba,

Bugün birçok bayiyle görüştüm, 150NS alacağım, tercihim siyah renk, bir bayi uygun fiyat teklifi yaptı, ama rengi yok grenajı sökebilirim siyah olur dedi. Bunun herhangi bir şekilde bana zararı olur mu?

Hayırlı olsun kardeşim,alacağın motorun orj. rengi nedir?bayii siyah olan modelin,karenajını takacak sanırım yedek parçadan.

Uygunluk belgesinde(tescil işlemi esnasında) sonuçta alacağın modelin standart rengi neyse o şekilde işlem yapılıyor.

Herhangi bir sorun olmaması açısından,trafik kontrol vb,hayat sürprizlerle dolu,bu durumu,bayii ile görüşebilirsin.

Sağlıcakla.

Son düzenleme:
Zaman ayırıp okuyup cevapladığın için teşekkür ederim. Orjinal renk kırmızı, siyahın karenajını takacak evet, ve ruhsatta da siyah görünecekmiş, ilk motorum olacak, o yüzden danışmak istedim. Tekrardan sağol.

Zaman ayırıp okuyup cevapladığın için teşekkür ederim. Orjinal renk kırmızı, siyahın karenajını takacak evet, ve ruhsatta da siyah görünecekmiş, ilk motorum olacak, o yüzden danışmak istedim. Tekrardan sağol.

Rica ederim kardeşim; olmaz olmaz deme trafik kontrol ve benzeri uygulamada sorun yaşayabilirsin aşağıda örnek resim var ve bariz renk farklılığı mevcut,sonuçta her aracın bir renk(ral)kodu ile uygunluk belgesinde yazıldır ve bu olay motorlu araçlar trafik mevzuatında belirtilmiştir.

Yetkili ruhsata bakacak? birde motora bakacak?,durumu anladın sanırım

Sağlıcakla...

Son düzenleme:
Hocam bayinin söylediği kadarıyla motor ruhsatta da siyah gözükecek ve kendi rengi de siyah olacak, bu durumda sıkıntı olmaz değil mi ?

Bajaj motosiklet sahibi degilim ama uygun fiyatli alinabilecek tek markadir, cinli kubalarda mondiklerle kiyaslanmaz. Kimseyi dinleme bu konuda, ben sadece buradan sadece motor satip onun parasina cokmeye calisan bir sirketten fazlasi olduklarini goruyorum.

Bajaj motosiklet sahibi degilim ama uygun fiyatli alinabilecek tek markadir, cinli kubalarda mondiklerle kiyaslanmaz. Kimseyi dinleme bu konuda, ben sadece buradan sadece motor satip onun parasina cokmeye calisan bir sirketten fazlasi olduklarini goruyorum.

Görüşünüz için çok teşekkür ederim, ben de öyle düşünüyorum, zaten ömürlük olacağını düşünmüyorum. Daha ehliyet bile almadan ilk önce R25 ile başlayacağım motora ne olacak öğrenirim dedim. Çok güçlü olduğundan bahsedip beni vazgeçirmeye çalıştılar, vazgeçmedim. Ehliyet kursundaki Hero Hunk üzerinden benim hatam sebebiyle düşmem (uçmam) ve omzumu çıkartmam sebebiyle bu motora karar kıldım. Allah kısmet ederse kasım gibi satıp şubatta başka motor alacağım zaten.

Uygunluk belgesine bayi yazabiliyor sorun olmaz siyah yazarsa siyah olur hatta banada sormuşlardı siyahmı yazalım çift renkmi keşke siyah sarı yada başka bi renk yazdırsaymışım çünkü neon sarılı deri depo ve sele kaplattım daha çevirmeye girmedim ama kıllık yapabilirler siyah sarı yazsa hiç bişey olmazdı :) sonuç olarak bayı siyah yazar sorun olmaz

yapma tabiki ruhsatta farklı gözükücek

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------

motorcu başka bir şey demedimi ondan alma

Hocam neden almasın pulsar.Ben kullanıcısı değilim.Lakin birkaç olay oldu diye firma gözümden düşmedi.Aea sorun yaşadı diye de gözümden düşmedi.Siz ne yaşadınız bu bajajla.

Bajaj alma diyen adamla billur geçiyorsun, bajaj al diyenle kanki oluyorsun da bajaj alma diyen arkadaşı dinleseydim keşke diceksin

150NS hiç kullanmadım fakat forumda okuduğum konularda bariz kusurlu bir makine gibi geliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar