CRF 250 Rally Kiralama

Herkese merhaba,

Motoru çok merak edip deneyimlemek istediğimden 2 günlüğüne bu motosikleti kiralamak istiyorum ancak hiçbir kiralama firmasının elinde bu motordan yok gibi görünüyor, birkaç yere de mesaj bıraktım ancak bir dönüş olmadı.

Genel olarak motor kiralamayla alakalı bilgisi ve/veya bir uyarısı olan, ayrıca CRF 250 Rally ya da hiç olmadı CRF 250 kiralayabileceğim bir kontağı olan varsa ve bilgi verirse çok sevinirim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Forumda "Gökhan_Aygün" nick.li arkadaşımız geçtiğimiz aylarda Budget üzerinden Nc 750 x kiralamıştı. Sizin açtığınız konuyu görünce deneyimlerinden bahsedecektir. Lakin konuyu görmemiş olursa da siz kendisine özelden bir mesaj gönderin.

Motosikleti
Yok
Herkese merhaba,

Motoru çok merak edip deneyimlemek istediğimden 2 günlüğüne bu motosikleti kiralamak istiyorum ancak hiçbir kiralama firmasının elinde bu motordan yok gibi görünüyor, birkaç yere de mesaj bıraktım ancak bir dönüş olmadı.

Genel olarak motor kiralamayla alakalı bilgisi ve/veya bir uyarısı olan, ayrıca CRF 250 Rally ya da hiç olmadı CRF 250 kiralayabileceğim bir kontağı olan varsa ve bilgi verirse çok sevinirim.

Dun gezerken Sile koylerinden bir tanesinde gordugum reklam tabelasinda motocross pisti ve kiralama hizmetleri yaziyordu, kesin onlarda vardir ancak parkur disina cikarilmasina izin veriyorlar mi emin degilim.

Adi aklima gelirse yazayim, bilenler de yanitlayabilir.

Motosikleti
MSX-125 & X-Pulse 200 & Hornet 750
Herkese merhaba,

http://www.turkeybikerent.com/en/honda-rally-crf-250

Antalya'da sanırım. Günlük 55 Euro.

Herkese çok teşekkür ederim,

@KırmızıGrom ne yazık ki İstanbul sınırları içerisindeyim ama siteyi kenara not alıyorum, belki ihtiyacımız olur.

Dun gezerken Sile koylerinden bir tanesinde gordugum reklam tabelasinda motocross pisti ve kiralama hizmetleri yaziyordu, kesin onlarda vardir ancak parkur disina cikarilmasina izin veriyorlar mi emin degilim.

Adi aklima gelirse yazayim, bilenler de yanitlayabilir.

Tabi ki ilk aklımdan geçen parkurda kalmak değildi ama bu da işimi görebilir, ben de bir araştırayım adını o halde.

Ağvaya köy yolundan giderken girişinde cross motorlar ve atv kiralayan bir yer vardı, tam göksu'nun üstünden geçen köprüye gelmedendi sanırım. Kesin vardır orada.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
70-80kg'dan ağır iseniz bu motosiklet için mutlaka bir amortisör güncellemesi de planlayın; arka amortisör üzerine oturduğunuzda epeyice kapanıyor, 95kg iken üzerine oturduğumda 2/3'ü kapanıp 1/3'ü kalmıştı (tersi olmalı...), ağırlığıma kesinlikle uygun değildi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar