Alican1998 kullanıcısının son içeriği

1. Alican1998

CBR 125 R 2006 MODEL SATIN ALICAM BİR AN ÖNCE FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM

CBR 125R 2006 model 40.000 Km de kesinlikle oynanmamış bir motorsiklet buldum.Arkadaşım vasıtasıyla buldum. Zaten motoru satan adam çocuğu olduğu için satıyormuş. motorsiklet tamircisiymiş. 3.400 Tl dedi. sizce uygunmu nedir ne değildir bana + sı - si ne olur yardımlarınızı bekliyorum yeni...
  2. Alican1998

İZMİR KEEWAY BAYİİ NEREDE VAR BİLGİ VERİRMİSİNİZ

KEEWAY SUPERLİGHT 150 MOTOR ÇOK HOŞUMA GİTTİ FAKAT İZMİRDE NE BAYİİ BULABİLDİM İNTERNETTEN ARADIĞIM KADARIYLA NEDE BİR BİLGİ BULABİLDİM NEREDEDİR FİYATLAR NELERDİR
  3. Alican1998

Satıyorum fiyat konusunda danışmam gerekiyor sizlere yardımcı olurmusunuz

ABİLERİM 2013 ASYA NOSTALJİ 125 SİYAH RENKTE 10.600 KM DE MOTORUMU SATIYORUM. ALDIĞIMDA 8700 DE İDİ 2.050 TL YE ALDIM NOTER 100 TL VE EKSTRA 200 TL MASRAF YAPTIM ŞU ANDA 1.750 TL YE SATIYORUM YANINDA BRANDA VE KASKTA VERİCEM SİZCE İYİMİ UCUZAMI VERİYORUM
  4. Alican1998

İlk göz ağrımı satmak zorunda kalıyorum.

FUTBOLCU OLDUĞUM İÇİN AİLEM MOTORA KARŞI. BENDE ALDIĞIM BU MOTORSİKLETİ SATMAK ZORUNDAYIM İLGİLENEN OLURSA BANA ULAŞSIN. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-asya-almamaniz-icin-tek-sebep-paranizin-olmamasidir-asya-nos.125-176235753/detay/
  5. Alican1998

Motoruma fazla yağ koydum

Yaklaşık olarak 2 gün önce motorumun yağ seviyesinde azalma gördüm baya bir az kalmış hatta motorum ASYA NOSTALJİ 125 ben farketmeden biraz fazla yağ koymuşum bir sorun yaratırmı? birde gazı biraz açınca ses sanki fazla çıkıyormuş gibi motorumun ilk sahibi motorun devrini yükseltmiş yüksek...
  6. Alican1998

Sonunda kavuştum be

CBR-YAMAHA-KAWASAKİ-SUZUKİ Benim için şu anda yoklar benim yeni minik ASYA NOSTALJİ 125'im ilk motorsikletim.Çinlide olsa dökülsede ki dökülme yok şu an :) benim için diğer tüm markalardan ve motorlardan üstün.Gerçekten motoru almak ayrı bir duyguymuş bende artık resmen motor camiasına girdim...
  7. Alican1998

Galiba artık son aşamaya geldim motor almada

CBR dedim YBR,CBF falan derken TVS dedim sonra ama kendi kendime düşündüm bütçem 2500 TL Sürüş tecrübem yok trafiği bilmiyorum dedim çinliyle başlıyım ama beni yarı yolda bırakmıcak birşeyde olması lazım bir tane ASYA NOSTALJİ 125 buldum 2013 model 8500 KM de Fiyatı 1.700 TL sizce bu fiyata bu...
  8. Alican1998

Sonunda Motor alma vaktim geldi lütfen yardımcı olun

Bu siteye ilk üye olduğumda sadece fikir ediniyodum artık alıcağım motor hakkında fikir sahibi olmak istiyorum bütçemi 4 ayda filan 2.000 tl yapabildim bu yaz da çalışıcam ve param epey bir olucak 3500 civarı fakat ben Honda CBR 125 R 2006-2007 2.el bakıyordum bu motorlar 3.500 - 4.000 den aşağı...
  9. Alican1998

2005 model CBR 125R Repsol mü, 0 km Mondial 125 MH drift mi?

Bütçesi maksimum 4000 tl ye kadar uzayan ve motor tecrübesi 0 olan biri için hangisi uygun yakıt ve dayanıklıkta önemli.!!!
  10. Alican1998

0 Km motor almak. Lütfen yardımcı olun

Sonunda kavuşucam sanırım ilk motoruma TVS Apache RTR 150 2013 Hyper Edge Sarı fiyatı 5200 tl görünüş olarak çok hoşuma gitti kredi çekicek birini bulabilirsem hayırlısıyla bende motorlu biri olucam.
  11. Alican1998

SYM FİDDLE II 125 HAKKINDA ACİL YARDIM İSTİYORUM

Motora merak sardım yaklaşık olarak 1 aydır uykularımı kaçırıcak derece meraklıyım.Ve beni arabadan daha çok heyecanlandırıyor motor işi. Hayallerimde yatan motor Honda CBR125R fakat hiç tecrübemim olmaması ve ehliyetimde yok henüz ve okadar bütçem yok fiyatı biraz uçuk ilk olarak trafiğe...
  12. Alican1998

Motora yeni başlıyacağım TVS Apache RTR 150 almak istiyorum

Abilerim ben İzmirde yaşıyorum okuldan eve evden okula kullanıcağım bu motoru tabiki gezmek içinde kullanacağım arada hafta sonları beni bir çeşme foçaya götürücek bana az masraf yapıcak az yakıcak hızlı gidicek ve en önemlilerinden görüntüsü güzel olucak motor arıyordum gece gündüz araştırmaya...
  13. Alican1998

İlk tecrübem olucak

Yaşım henüz 16. 2015 Şubat ayında ehliyetime hak kazanıcam şimdiden para biriktirmeye başladım ve alacağım motor hakkında bir türlü karar veremiyorum daha önce hiçbir şekilde motor tecrübem yok bisiklet sürdüm hatta 1 yaşımdan beri e-scooter sürdüm kısa bir süre araba hakkında teknik bilgiye...

Yeni mesajlar