Motora yeni başlıyacağım TVS Apache RTR 150 almak istiyorum

Abilerim ben İzmirde yaşıyorum okuldan eve evden okula kullanıcağım bu motoru tabiki gezmek içinde kullanacağım arada hafta sonları beni bir çeşme foçaya götürücek bana az masraf yapıcak az yakıcak hızlı gidicek ve en önemlilerinden görüntüsü güzel olucak motor arıyordum gece gündüz araştırmaya girdim henüz ehliyetimi almadım ama alıcam ehliyetsiz kullanmak istemiyorum. TVS apache rtr150 hakkında neler söyleyebilirsiniz ilk kez motor kullanıcam ve arkamda sürekli artçı olucak sizce rahat olurmu?

sürekli artçın olacaksa yeni kasa almalısın.eski kasada biraz artçı ayaklarında titreşim oluyor.şehir içinde olmuyor ama uzun yolda oluyor. yeni kasa kullananlar bunun giderildiğini söylüyorlar

Bence alabiliyorsan 250cc bir motora bak yok pahalı geliyorsa tvs apache ve cbf 150 öneririm ikisidede güzel yalnız ybr 125 cb125 almada.

tehlikeli bir yaştasın, 250cc ile kesinlikle başlama! sonra tvs apache öneririm, ybr 125 den uzak dur diyen olursa ordan uzaklaşarak kaç. :)

Kardeşim ben Cbf 150 , Ybr 125 , Apache kullandım apache diğerlerine göre daha güçlü fakat dez avantaj olarak titreşim var bunu göze alıyorsan alabilirsin yok dersen de cbf 150 tavsiye ederim

abartma hocam 250 cc dediğin motor 180 yapmıyor :) rahatlıkla başlar diye düşünüyorum.

Hocam, arkadaş öğrenci. Büyük ihtimalle ekipmana ve eğitime cok para harcayamayacak. Alacağı 250cc lik ise ağırlık merkezi dengeli, daha kolay sürülebilen bir japon olmayacak. Ayrıca yaş gereği biraz fazla cesaretli olacak motor üzerinde. Motora başlarken az bir süre de olsa 125 - 150 cc lik bir motor kullanmanın daha iyi olacağını düşünüyorum, özellikle bu yaşlarda. Ayrıca arkadaşın trafik bilgisinin de çok ileri seviyede olduğunu düşünmüyorum. Bu nedenlerden dolayı 250cc lik önermedim.

Evet trafik bilgim hiç yok sadece sağ koltuk bilgim var :) hani öyle gözlemleme hiçbirşekilde motorlu araç tecrübem yok ilk kez motor alıcam 2. el almak istemiyorum 0 km motorlarda ise fiyatlar biraz ucuk özellikle ss'da CBR125R 8.000 tl çok fazla TVS nin fiyatı 4.300 civarı ybr 4.450 cbf ye bakmadım hiç çok tip olarak hoşuma giden bir model değil bana en az yakan motorsiklet lazım mağlum ülke şartlarında benzin fiyatı tavan yapmış durumda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar