CBR 125 R 2006 MODEL SATIN ALICAM BİR AN ÖNCE FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM

CBR 125R 2006 model 40.000 Km de kesinlikle oynanmamış bir motorsiklet buldum.Arkadaşım vasıtasıyla buldum. Zaten motoru satan adam çocuğu olduğu için satıyormuş. motorsiklet tamircisiymiş. 3.400 Tl dedi. sizce uygunmu nedir ne değildir bana + sı - si ne olur yardımlarınızı bekliyorum yeni yasaya göre ocak 1 de eğer yürürlüğe girmesse şubat 4 te ehliyet başvurumu yapıcam ve ehliyetsiz kesinlikle sürmeyi düşünmüyorum.

Bırakın bu modelleri parçası pahallı çirkin eski bir alet o fiyata güzel altarnetifler var

Motosiklet tamircisinden motosiklet alma konusunda bir önyargım var benim.
Ben olsaydım almazdım.
Şimdi forumdaki tamirci arkadaşlar kızacaktır ama bu da benim görüşüm.

güzel alternatiflerden kastınız nedir 3.400 tl ye japon olan hangi güzel motorsiklet varki?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------

sizi böyle bir yargıya iten şey nedir peki biraz açarmısınız? ve adam motoru kendisi kullanmış bir yerden satın alıp toparlayıp satmıyor.

ben 2013 kullandım kaslı duruor ılgı ceken bır alet ama yetmıyor tabı nefessız kalıor.. bırde parçası felan ole cok ucuz deıl

Bence de almayın derim, motorun 2014 modeli bile küçük, 2006 modeli daha da çirkin ve km'si fazla. Motor bi hayli yorulmuştur.

bakın bütçesi belli bir öğrencinin alabileceği motor sizce ne olmalı bu soruyu bilmişlikle değil merakla soruyorum siz olsanız elinizde 2.500 tl varken ve sadece 3.000 km lik scooter tecrübeniz varsa motora hevesli izmirde yaşayan bir öğrenciye ne tavsiye edersiniz

arkadaşım açık sözlülükle söylüyorum ben de öğrenciyim , öğrenci adamın cbr ile işi olmaz aileden esaslı bir destek almıyorsa , tecrüben de az mevsim de yağışa açık o motor devrilecek mutlaka , kusura bakma ama devrilecek ... parçası kendini geçecek sonra , gene de karar sizin

Elinizde 3.400 lira varsa bence o 2006 model cbr'den uzak durun yerine sıfır bir güzel bir çinli alırısınız.Muhtemel normal bakımla en az 3-4 sene size rahat gider bir çinli.Alternatif bol.

merhaba, 3400 TL niz varsa ve bu işede belliki yeni başlıyorsanız kesinlikle cbr2006 almayın. pis motorlar temizinibulmak çokzor. tamirci sözü ile motor alma. biz çok kazığını yedik.. orjinal diye yan sanayi takmalar vs vs. sorumluluk kabul etmeler hikaye hepsi. size tavsiyem, CBF150 alıp iyi bir başlangıç yapmanız. düştünüz mü? sorun yok. grenaj takımı 100 TL ( ön alt sağ ve sol ) birde koruma seleleri var alın onuda kafanız rahat olsun. üstelik motorlar benzini kokluyor...

O model CBR'ları bende düşünmüştüm yedek parçaları aşarı pahalı, bırakın öğrenciyi çalışan adamın bile belini büker.

3400 - 3500 gibi rakamlara Yamaha YBR ESD bulunabilir.
Yada sıfır isterseniz Mondial Drift alınabilir.

geçen sene scooter almadan önce gidip baktım evet hoş duruuyor ama çinli motoru 2. el almamak gibi bir prensibim var. o yüzdende çinliye 5 bin vermem veremem.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

değerli yorumunuz için teşekkür ederim evet haklısınız maalesef insanlar sattığı kişiyi aldatmaktan kaçınmıyor ama kendilerine yapıldığı zaman yaygara koparıyorlar önce insanlık dersi sonra trafik dersi verilmeli bu tarz insanlara. ben bu motor işini en azından vitesli bir motor işini biraz daha sonraya bıraktım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------

yamaha ybr ye binmem bunun sebebi kurye gibi görünmemek falan değil kuryelik mesleğini küçümseyen veya kurye gibi duruyorum diyen insanlara tek bir sözüm var onları yaptığı işi yapabilecek çok az insan var herşey dklı yağmur kar demeden yollardalar üstelik trafikte okadar çok "araba şoförü" pardon "trafik canavarı" varki allah kolaylık versin. benim binmeme nedenim bisiklet gibi olması.yorumunuz için teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------

haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için.

2.736 tl'ye bajaj boxer var, 4.130 tl'ye bajaj discover 125 var bunlara bakabilirsiniz. hiç olmadı kubanın ve yukinin çok ucuz malları var. Ama o motoru kesinlikle tavsiye etmem. dediğim gibi sıfır bajajlara bak. hint malıdır seni üzmez.. :)

Ben küba kullanıyorum sıfır aldım yakıtı az düşüp kaldırınca masrafı çok olmuyor bence tavsiye ederim en azından okul bitene kadar ayağını yerden keser o model cbr ı sanayiden toplamak yerine arada bu motoru bakıma götürürsün tabi çin malı olduğu için kalkıp izmir-istanbul yapamazsın ama şehir içinde işini görür diye düşünüyorum.

hacım tamam honda iyidir filan ama abi motor 8 yaşında bu bir. ikincisi üstüne kaç defa kasa değişti. satmaya kalktığında zor satacaksın. parçası öyle ucuz değil. km'si az değil (tamam 2006 model için normal ama genele baktığında az buzdeğil). sanırım ilk motorun olacak illaki o motoru düşüreceksin (durduğun yerde bile düşürebilirsin motoru ben acemiliğimde çok yaptım. ayaklığı indirmeden inmeye kalkmalar göbekte durunca ayağımın kayması ve güm vs.). düştüğündede normal olarak garenajlar hasar alacak. bana sorarsan ybr,tvs,cbf,bajaj gibi motorlara bak (aklıma gelmeyen başka motorlarda vardır kesin).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar