ak1n kullanıcısının son içeriği

1. A

ANKARADA YEDEK PARÇA

ARKADAŞLAR MOTORUMLA KAZA YAPTIM KAWASAKİ er6 n yedek parça gerekiyor ankarada bulabılcegım bir yedek parçacı veya ol bulundukları bir adres bileniniz var mi ?
  2. A

ZOR ÇALIŞMA ÖNERİ..

Arkadaşlar son zamanlarda izmir çok sogudu farkındayım ama jigleyle bile motoru çok zor çalıştırıyorum bayaga ugrastırıyor.Aklıma takılan birkaç soru oldu yardımcı olabilcek arkadaşlar varsa diye yazmaya karar verdim çalıştırdıgımdada bazen çalışırken hop duruyor benzınde pislık olma ihtimali...
  3. A

son anda kurtardım

arkadaşlar dun caddede normal bir hızla seyir halinde giderken 60 yaşında bir amca transidiyle önüme kırarak park yerinden çıkıyor ne arkasına bakıyor ne de kornayı ipliyor çıkar çıkmaz tabi kornaya asıldım bi yerdende frene basıyorum belki10-20 cm lik bir aradan kaldırımla araba arasından...
  4. A

marmaris öneri

arkadaşlar 2 arkadaş marmarise izmirden gitcez yarın çadır aldık yanımıza yer yer çadır yer yer pansiyon tarzı birşey düşünüyoruz kamp yerleri veya gezilcek önerebilceğiniz yerler var mı şimdiden ilginize teşekürler..
  5. A

renk değişimi

arkadaşlar konunun atolyeye mi sohbete mi neye girceğine karar veremediğim için ve 2 soru olduğu için buraya yazmayı uygun gördüm.. soru 1. motorsiklette rengini değiştirirsem ruhsata işletmek gerekir mi(muhtemelen gerekir) sorun veya ceza yermiyim soru 2. işletmek gerekirse yapan bir arkadaş...
  6. A

Bebeğimle derleme çalışması 1

şimdiye kadar yaptığım gezilerde elimde olan fotoraf ve vidiolarla bir derleme yaptım ilk denemem umarım beğenirsınız gezilen yerler alaçatı karaburun sahil boyu özdere urla ve ve sahilleri koyları.. http://www.youtube.com/watch?v=YFVOwCNAn90&feature=youtu.be iyi seyirler.. :)
  7. A

lastik 90-90-18

arkadaşlar driftimin orjinal lastiklerini satıyorum çiftini 50 tl ye bırakcam 200 km civarı kulandım uzerindeki rodaj lastikleri dahil duruyor izmirdeyim ama ptt kargoyla kapıda ödemeli gönderebilirim kargo alıcıya ait tabi..
  8. A

SON drift..

arkadaşlar 1 aydır 2.500 a satmadığım motorumu şuanda alıcak arkadaş memleketine gittiği ve son 1 haftam kaldığı için 2.400 e kadar düşürdüm 2.650 ye başlayan satış maceramınızın sonu forumdan beni bilan arkadaşlar bilir titiz biriyimdir alıcak arkadaş bol boldua edicek pazarlık için aramayın...
  9. A

çakma motor diye arorayi felan kötüleyenlere gelsin.. :)

bildimiz üzere arora yamahanın hondanın çakmalarını sürüyor acaba kavasaki veya yamaha yapmıyomu diye sordum kendi kendime ve öncelikle ybr esd in apacheye benzetme çabalarını gördüm ama yamaha böğle şey yapmaz dedim sonrada kawasakinin şu modelini gördüm sizce ktm ye benzemiyor mu :)...
  10. A

tek teker mi dedi biri

http://www.haber365.com/Video/Pakistanda_Gorenleri_Sasirtan_Goruntu/ http://www.haber365.com/Video/Pakistanda_Gorenleri_Sasirtan_Goruntu/
  11. A

yana yatmada benzin akma

merabalar arkadaşlar sayın abilerim.. geçenlerde servisde muhabet ederken birisi motorundan yan yattığında benzin akmasından şikayet etti usta akar kapak hava almalı akmazsa sorun var dedi benim makineyi göstererek bundanda akar yan yatırsan depo doluysa dedi bana garip geldi sizce depo...
  12. A

sigorta iade hakkında yardım(satış sonrası)

arkadaşlar motoru yakın bir zamanda satabilirim 5 ay lık sigortam var satınca sigorta kalan kısmın parasını veriyormuş doğrumudur ? doğruysa prosedurunu bilen var mı acaba ? diğer başlığın başlığını yanlış yazdım düzeltemedin .. affola.. :D
  13. A

sa

arkadaşlar motoru yakın bir zamanda satabilirim sigortadan para alıyormuşum satınca doğrumudur ? doğruysa nasıl alıyoruz bilen eden var mı acep..
  14. A

trafik cezaları madde 2918 değişti

2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu 36. ve 48. maddeleri DEĞİŞTİ ! • Ehliyetsiz sürücüye 1407 TL, ruhsat sahibi değilse ruhsat sahibine de 1407 TL ve ARAÇ TRAFİKTEN MEN • Alkol metre üflemeyene; 2.000 TL ve Ehliyet 2 yıl alınacak. Ehliyet yanında yoksa ARAÇ TRAFİKTEN MEN • Taksilerde 0,50...
  15. A

kolay gözüksede zormuşş..

uzun yollar yapmayı planladığım ve ara sıra yaptığım zaman şarzm bittiği veya rahat müzik dinleyemediğim için telefon tutucu ve çakmaklık soketi takmaya kararverdim fakat görüldüğü kadar kolay değilmiş yapanda sanırım çok az elektirikciler bile nasılyapıldığını bilmiyor fikir yürütüyor .. yatlar...

Yeni mesajlar