ahmet3558 kullanıcısının son içeriği

1. ahmet3558

Üniversiteye gidip gelmek için motosiklet önerisi 250cc 600cc arası öneri

selam arkadaşlar, besyo okumak için izmirden, sivasa geldim, büyük ihtimallede kazanıcam sivasta kalıcam, evden okula gitmek için kendime bi motosiklet alıcam, önerileri istiyorum 15bin tl'ye kadar racing motosiklet istiyorum 250cc ve 600cc olsun biraz şeklimizda olsun gerek hız gerek...
  2. ahmet3558

125lik satıp 125lik alınır mı?

ilk motorum scotter'di onu satıp cup aldım sürmeyi öğrenmek için sonra ehliyetimi aldığımdada mondial 125 drit modelini aldım, şimdide bunu satıp yzf 125r almak istiyorum kime söylesem daha büyük bişey al o satılıp aynı ss alınır mı diyor, sizde 125lik satılıp yine bir 125lik alınır mı? :cherry:
  3. ahmet3558

İzmirde motosikletçi arkadaşlar

izmir ege parkın karşısındaki sahilde, bazende menemen tarafında ulukent futbol sahasının yanında büyük cc motosikletler görüyorum genelde sayılarıda çok oluyor hepside gösterişli markalar kawasaki yamaha gibi gibi,acaba neden toplanılıyor ? o toplanmalarda bulunan bilgi verebilir mi...
  4. ahmet3558

motosiklet üzerinde köpek saldırısı

2 saat önce motosikletimle izmir çarşıdan yavaş yavaş giderken 2 köpeğin saldırısına uğradım, birden sağ bacağımda bi acı hissedip bacağımı kaldırdım hızlanıp köpeklerin arasından kaçtım eve gelince bacağımı açtım baktım o bölgede herhangi bi iz yok ama ısırdı eminim canım çok yandı, sivilce...
  5. ahmet3558

10tl benzinle kaç km gidiyor motorlarınız arkadaşlar?benim km'de bi hata var yardım?

10 lira benzinle kaç km gidiyorsunuz arkadaşlar? :cherry:
  6. ahmet3558

125 drift yardım

arkadaşlar bazen görüyorumda 125 driftlerin arka tarafını havaya kaldırıyorlar sanırım süspansiyonlarla ilgili bişeymiş ama tam bulamadım çok araştırdım bi sonuç çıkmadı. bana yardımcı olabilecek var mı? nasıl kaldırırım motorun arka tarafını şekil olarak çok hoşuma gidiyor:cherry:
  7. ahmet3558

motosiklet bakımı?

mondial 125 drift motorumu bugün 500km bakımına soktuk, bakımdan sonra debriaj biraz açılmış gibi geldi yükselmiş yani normal midir acaba?:cherry:
  8. ahmet3558

kask hakkında yardım?

arkadaşlar arkadaşımdan hediye ls2 kask geldi dün, ama cam şeffaf,acaba siyah cam takma şansım var mı? ücreti ne kadara mal olur bilgi verir misiniz?:):)
  9. ahmet3558

kask kamerası(kendim yaptım)

arkadaşlar hep videolarda izliyordum, kendime bi kask kamerası yapayım dedim, eski kasklardan birini vida ve çekiçle deldim, vitayı alttan takıp somonla sıkıştırdım üst tarafada finepix yarı prof makina sabitledim. çok kullanışlı bişey oldu belki bunun gibi bişey isteyen arkadaşlara...

Yeni mesajlar