Ahmet. kullanıcısının son içeriği

1. Ahmet.

Mersinde motor kiralama yeri varmı ?

Arkadaşlar Motorum Bakımda ve parça eksiği olduğu için çarşamba gününe kadar yok :) Mersinde varmı motor Kiralama bildiğiniz.. Lütfen konuyu saptırmayalım..
  2. Ahmet.

Ne Yamaha xj6n vs Kawasaki er6n kararımı verdim. (Yorumlanızı alayım..)

Arkadaşlar 1 kaç haftadır Yamaha xj6n vs Kawasaki er6n karasızlılığı ile boğuşuyordum.. Sonunda arkadaşların önerisiyle Yamaha fz8 naked ile tanıştım.. Özellikler ; Ocak 1de almayı planlıyorum Sizinde fikirlerinize ihtiyacım var.. Tarzım Nakedtır lütfen superspot motorlar söylemeyin...
  3. Ahmet.

Yamaha xj6n vs Kawasaki er6n Hangisi ?

Merhaba arkadaşlar, Şuanda kararsız kaldım yorumlarınızı bekliyorum..
  4. Ahmet.

kTm Duke 200 ile Mersin-Antalya Gezisi

Ktm duke 200 İle Mersin Antalyadan Görüntüler.. http://imageshack.us/g/6/rz24.jpg/ Önceki Konularımda Kawasaki 250,Honda Cbr 250, Ktm Duke 200 Karşılaştırması istemiştim Ve kTm önermiştiniz Öneren kişiler gerçekten Allah razı olsun Tam benim tarzım Tam benim için yapılmış sanki. Antalya 2...
  5. Ahmet.

kTm Duke 200 ile Mersin-Antalya Gezisi :)

Ktm duke 200 İle Mersin Antalyadan Görüntüler.. https://www.facebook.com/C.ahmet19/media_set?set=a.200541920101567.1073741835.100004372806448&type=3] Arkadaşlar foto Yükleyecek imkanım olmadığından Buradan bakabilirsiniz. Önceki Konularımda Kawasaki 250,Honda Cbr 250, Ktm Duke 200...
  6. Ahmet.

kTm Garanti belgesi.

Selamın aleykum, Ben Geçenlerde kTm 200 duke satin almıştım. 800 km rodaj bitince bakım geliyor şuanda 736 km Benim sorum şu olucak Bundan önce ybr 125 aldıgımda kullanıcı ıcın belgeler vermişlerdi garanti belgesi ve Motoru bilgisi için belge ama motoru aldıktan sonra bunların hicbirini...
  7. Ahmet.

Motor Kazası Sonucu Aramızdan Ayrılışının 5. Yılı Özledik... Hikmet Çelikbaş

Hikmet Çelikbaş abim sayılan biriydi. Malesefki 5 yıl önce bugün kendisini acı şekilde kaybettik, Başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Mehtap Çelikbaş (Anne'si) : işte lanetli köprü tam yürüdüğü yerde kaza yaptı....kazadan tam bir sene önce spordan gelirken...
  8. Ahmet.

Motor Sürerken el uyuşması.

Arkadaşlar yeni Motor aldık aldık tamamda. İlk günler her şey güzel hoş yerim durmuyorum motor ile gezip duruyorum gece gündüz ama bi yerden sonra Bende Baş parmakta şiddetli bir uyuşma yapıyor. Genellikle sabahları uyandığım zamanlar da oluyor. İlk günler üstüne yattığımdan dolayı olmuştur...
  9. Ahmet.

KTM 200 DUKE Sonunda elimde Hayırlı olsun yokmuuu :))

Veee Ninjamı Cbr 250 mi derken duke 200 elimde.. sonundaaaaa :)) :cat:
  10. Ahmet.

Ninja 250 R mi KTM 200 DUKE mi ?

Arkadaşlar siparişi verdik KTM duke 200 gelmek üzere ancak benim aklımın bi yanı Ninja 250 r Takıldı. Boyum 1.83 Kilo 114 kg yani biraz kalıblıyım Hangisini önerirsiniz. 2'si arasında kaldım Tarzımı belirlemede ilk önce Hangi motorla başlamalıyım aklım karışık. Benim istediğim motor Ktm duke...
  11. Ahmet.

Herkeze Merhaba

Herkeze merhaba Benim adım Ahmet Mersindenim 19 yaşında Motor hastası bir gencim. İlk motorum ybr 125 idi ve yükseltmeye karar verdim KTM 200 Duke ile devam ediyorum yollara. Mersinli motorcularla tanışmak isterim. Kazasız belasız iyi sürüşler. :)
  12. Ahmet.

Son kararım KTM 200 Duke siparişi veriyorum..

Arkadaşlar Gecenki KTM 200 mü ? Cbr 250 mi ? Konusundan sonra kararımı verdim mototürkiyeden KTM 200 duke için konuştuk yarın Siparişi veriyorum. Yardımcı olan forumdaki herkeze teşekkürler.. Motor 2 gün içinde elimde olucak 10.500 Tl yarı taksit yarı peşin 0 Alıyorum Servis vs her şey...
  13. Ahmet.

KTM 200 mü ? Cbr 250 mi ?

Arkadaşlar Mart'ın 5 'inde Cbr 250 almayı planlıyor idim. Bayisinden 0 yarı peşinat yarı kredi kartı 0 faiz İle anlaştık spariş ile 1 haftada gelicekti. Fakat Mersin motor gezilerinden bir başkan Bana 0 almamı kesinlikle önermedi. O fiyat ona verilmez dedi. Biraz konuştuk KTM 200 önerdi...