Ahmet N. kullanıcısının son içeriği

1. Ahmet N.

Ahmet n. sizlere veda ediyor.

Çok değerli arkadaşlarım,dostlarım,abilerim; Öncelikle; Birlik, beraberlik ruhu,dostluk,arkadaşlık,sevgi ,sahiplenme,aidiyet,hakkı savunma gibi evrensel değerleri yüreklerinde taşıyan siz dostlarıma teşekkür eder minnetlerimi sunarım. Herhangi bir açıklama yapmadan aranızdan ayrılmak,insani...
  2. Ahmet N.

Bende Hondacı oldum...

Çok değerli mt.net üyesi arkadaşlarım,abilerim,kıymetli dostlarım...Yaklaşık 2 hafta önce sym marka motosikletimi satmış ve sym wolf almaya karar vermiştim... Fakat bazı ekonomik nedenlerden dolayı bu emelime ulaşamadım.2 Hafta boyunca internette gecelere kadar ilandan ilana,şehirden...
  3. Ahmet N.

Motoksiletsiz İzmir-Manisa turu

Merhaba çok değerli motosiklet.net üyesi arkadaşlarım,abilerim,dostlarım... Bu hafta sonu ani bir gelişmeyle özel nedenlerle manisaya gitmem gerekiyordu. Yolculuk öncesi alışveriş,terzi,berber gibi zaruri yolculuk ihtiyaçarını karşılamak için motosikletimle çarşı turundayım. [/url][/IMG]...
  4. Ahmet N.

İmangücü Dopingli Namağlup şampiyon DiyanetSpor :thumleft:

http://www.beyazgazete.com/video/2012/01/22/imamlar-sahaya-indi-buguntv.html
  5. Ahmet N.

Buda benim nacizane hobim...

Çok değerli mt.net üyesi dostlarım1993 yılında başladığım uzak doğu savunma sanatları çalışmalarıma 2001 yılında geçirmiş olduğum motosiklet kazası nedeniyle uzun yıllar ara vermiştim ...Bu sporu uzun yıllar beraber çalıştığım arkadaşlarla tekrar görüşmem vesilesiyle içimdeki tutku tekrar...
  6. Ahmet N.

31 Aralık Cumartesi (2012 Yılbaşı Gecesi) Ne yapalım?

Çok değerli Mt.net ailesi,abilerim,arkadaşlarım,dostlarım... Yılbaşı Gecesi Mt.net ailsei olarak bir etkinlik yapsak nasıl olur? İstanbul-Kocaeli-sakarya-Yalova ekibi olarak buluşsak,2012 ye hep beraber adım atsak nasıl olur? Buluşma noktası,Gecenin içeriğini,neler yapabiliriz gibi detayları...
  7. Ahmet N.

31 Aralık Cumartesi (2012 Yılbaşı Gecesi) Ne yapalım?

Arkadaşlar Yılbaşı gecesi bir buluşma etkinlik düzenleyelim... İstanbul-Kocaeli-Yalova-sakarya ve civar illerden katılımlarla 2012 yılına (Yılbaşı gecesi) mt.net ailesiyle birlikte girmek isteyenler aramızda mutlaka vardır... Açıkçası ben canı gönülden;Çok değerli ve çok sevdiğim siz Mt.net...
  8. Ahmet N.

2. El Motosiklet Almak İsteyen Arkadaşlara Öneri

Arkadaşlar genelde maddi imkanların elvermemesi yüzünden 2. el motosiklet fiyatları cazip geliyor. Fakat almak istediğimiz motosiklet hoşumuza gitsede içimizde bir tereddüt oluyor genelde.MTV borcu varmı ? Trafik cezası varmı? Hacizlimi? gibi soruları mal sahibine sorarız...Mal sahibi her zaman...

Yeni mesajlar