afu35 kullanıcısının son içeriği

1. afu35

Sıfır kuba superlight 200 siparişi için İstanbul bayi önerisi olan var mı?

Herkese selam, sıfır kuba superlight 200 siparişi vermek istiyorum. Çorlu'dayım bayiye gitmeden kapıya kargoyla sipariş vermek istiyorum. İstanbul içinde önerebileceğiniz bi bayi var mı, en azından uzak dur diyebileceğiniz bir bayi varsa da işime yarar. Teşekkürler
  2. afu35

Bajaj Boxer'ın Scrambler'a Dönüşmüş Halinin Fiyatı Hakkında

Sürekli ilanını görüyorum ve içim gidiyor kısa bir videosu da var bulamadım şuan. Bu motosikletin sıfırı 3.000 tl Bu da satıcı tarafından sıfırının scrambler a dönüşmüş hali 5.750 tl. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi? (Dönüşüm için kendi imkanlarımız yok)
  3. afu35

En Yakışıklı Naked (Sınıflandırmalı)

Arkadaşlar buna benzer konular daha önce açılmış olsa da genelde kısıtlı kalmış. Hepimizin motosiklet sahibi olurken öncelikli kriterleri arasında görünüş gelir. Ne kadar iyi gitsin sağlam olsun ucuz olsun az yaksın desek de kendimizi motosikletin o güzelim duruşuna kaptırır gideriz. Ben de...
  4. afu35

İngilizcesi Olan Arkadaşlardan Ufak Bir Çeviri Ricası (Resim İçerir)

Geçen hafta hava filtresini kendi imkanlarımla temizleyip kuruttuktan sonra açtığım bir konuda çok farklı görüşler olmuştu. Motorun kitapçığında ilgili sayfayı buldum anladığım kadarıyla ve google çevirici yardımıyla tercüme ettim ama çok fazla teknik not içerdiği için anlayamadım. Özellikle...
  5. afu35

Er6n Kendi Yaptığım Bakımdan Sonra Gaz Kesme Sorunu

Herkese günaydın, bir ay önce 2006 model er6n aldım bakım ihtiyacı vardı kendim yapayım dedim. İki gün önce yağ filtresi ve yağı değiştirdim, depoyu söküp hava filtresini çıkardım önce ılık sabunlu suyla yıkadım sonra kurutup geri taktım ama bu işlemi yaparken depoyu bir elimle tutarak yaptım...
  6. afu35

Filtex marka yağ filtresini nasıl bilirsiniz?

Dün motobakkal dan mann marka yağ filtresi sipariş verdim bugün aradılar mann kalmadı filtrex gönderelim bu da iyidir dediler. Tamam dedim ama içime kurt düştü. Bilgisi olan veya kullananı var mıdır? teşekkürler
  7. afu35

Büyük cc den çok korkuttunuz meğer korkulacak asıl şey benmişim :)

Selam forumdaşlar belki bize ne diyeceksiniz ama paylaşmak istedim. Umarım birilerine yol gösterir. Geçen sene temmuz ayında klx250 ile motor hayatıma başladım ve yaklaşık 5000 km kullandıktan sonra araziye ayıracak vakit bulamadığımdan motor arayışlarına girdim. Malumunuz bu forumda sürekli...
  8. afu35

İstanbul Karizma Motora Dikkat!

Sahibinden den ikinci el olarak sipariş verdiğim lastiğin imal yılını ÖZELLİKLE VE İKİ kere sormama rağmen bana 2011 üretim lastik göderen bu firmaya dikkat! Not: Amacım kesinlikle kimseyi karalamak değildir isteyene detaylı alışveriş aşamalarını resimleriyle birlikte gönderebilirim. Sadece bu...
  9. afu35

Satılık 2011 model kawasaki klx 250 s cross

Motosikletim 2011 model KLX 250 S modelidir. 2014 Temmuz ayında 7.500 km deyken avukat bir abimden aldım ve bir yılda sadece 5.000 km kullanabildim. Şuan 12.500 km dedir ve km si orjinaldir. Kapalı garajda durmaktadır. 10 bin bakımını Tekirdağ Mototek Kawasaki yetkili servisinde yaptırdım...
  10. afu35

motosikletle ilgili tüm pişmanlıklar buraya gelsin ders alalım!

Buna benzer bir başlık gördüm forumda ama o başlıkta sadece almaktan pişman olduğumuz motorlar paylaşıldı. Motosikletler ilgili hayatımızda yaşadığımız tüm pişmanlıkları buraya yazarsak kendi camiamızdan ders alacağımız bir bölüm olur diye düşündüm. Alınan yanlış motorlar, seçilen yanlış...
  11. afu35

cross motosikletim için arka kaldırma sehpası veya orta sehpa arıyorum

Motorumun kendi orta sehpası olmadığı için bakım yaparken zorlanıyorum bu yüzden orta sehpaya veya arka teker kaldırma sehpasına ihtiyacım var. Marka renk küf pas önemli değil işimi görsün yeter. 05073578590 elinde olan arkadaşlar fiyatıyla birlikte mesaj atarsa geri dönüş yaparım, tteşekkürler
  12. afu35

Fuara eşinle gitme diyorlar. "Haklılar" diyen?

İyi akşamlar ben ilk defa fuara gidiyorum çorludan geleceğim için tekrar gitme imkanım yok. Eşimle beraber gitmek istiyorum ama fuar ortamına yanında bayanla girme çok kalabalık ve rahatsız ediliyosun diyenler var. Eşiyle sevgilisiyle giden veya bu konuda tavsiyesi olan var mı? Teşekkürler
  13. afu35

Plastik grenajı boyamak mı kaplamak mı?

Herkese selam Klx 250 motosikletimin grenajında çizikler ve eskimeler var bu yüzden kaplama yapmakla boyatmak arasında kaldım. Elimden çok iş gelmez o yüzden bi reklamcıya yaptırmayı düşünüyorum. Siyah mat renk istiyorum. 100 tl ye her parçayı boyayacağını 150 tl ye kaplama yapacağını söyledi...
  14. afu35

250 cc den büyük plaka çıkartılabilen orjinalden farı sinyali olan cross tavsiye...

Selam abilerim kardeşlerim. 250 cc den büyük plaka çıkartabilen trafik donanımı mevcut bildiğiniz cross var mı? Suzuki drz 400 var ama onun da sıfırı yok sanırım. Plaka sinyal far varsa cross olmaz enduro olur diyeceksiniz ama görünüm olarak cross demek istiyorum.
  15. afu35

kawasaki klx 250 için enduro lastik

Selam arkadaşlar klx 250 için daha çok asfaltta kullanabileceğim on-off lastik marka model tavsiye edebilir misiniz?

Yeni mesajlar