- Konu Yazar
Hocam tamam şekil şemal güzel fakat 5750 tl yi ne için vereceksin?
Sonuçta TİTREYEN bir motorun olacak.. Sence değer mi?
Bu ilanı zamanında bende çok incelemiştim..
Aynı soruyu kendime de sordum ve cevap kesinlikle değmez oldu.. O yüzden cbr125r kararımdan vazgeçmedim.. Hatta çıtayı biraz daha yükselterek ktm duke 125 almayı bile planlıyorum..
Kardeş yapma imkanın yok diyosun ama yapılan öyle aşırı zor bişey yok , 3-5 ay boş vaktin olsun çok rahat sen de yaparsın renk değişimi seleyi döşemeciye verme yandan amortisör takma daha dik uzun bir gidon bulma bu kadar. Aradaki farka değmez ve böyle şeyler kendi elinden çıkınca güzel , esas o zaman anlamlı. Inan bana adam bunu 1000 tl kar ile satıyordur en az.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------
Baktım amortisör de aynı , sadece ön çamurluk kesiliyor arka plakalık gidiyor ve dişli lastik takılıyor. Yapması kolay ve basit , ha açsa motor bloğu değiştirse tamam yapamayız derim ama kolay gayet.
Tabi ki de adam bunu karla satacak o konuda şüphemiz yok, eğer kendi müstakil evim olsa bi de kapalı garajım olsa mutlaka kendim uğraşırdım hatta o zaman daha farklı motorlarla uğraşırdım. Ama malum apartmanda oturunca işten güçten vakit bulamayınca hazıra konmak istedim. Eğer 10 bin tl lik motor olsa 13 bine verse hiç düşünmem alırım ama 3 bin liralık motoru 6 bine verince insana dokunur beni düşündüren o. Alan biri çıksa da biraz anlatsa iyi olcak ama yok. Birşeyi ilk deneyen olmaya genelde çekinmişimdir![]()