afat kullanıcısının son içeriği

1. afat

Bakım öncesi OIL ışığının yanması normal mi?

Merhaba, MT25 2016 model motorumun 15bin bakımını yetkili serviste yapmıştırmıştım 20bin bakımına 400km kala sabah OIL ışığı yanıp sönüyordu bu ne anlama geliyor normal midir? https://youtu.be/x4PIGz_9LG4
  2. afat

MT-25 İÇİN ARKA BALATA ÖNERİSİ

Herkese merhaba; İlk kez balata değişimi yapacağım, kendim yapmayı düşünüyorum internetten izledim çok zor gözükmüyor. Motorum MT-25 ABS'siz arka balata için önerebileceğiniz marka var mıdır? Nelere dikkat etmeliyim? Şimdiden çok teşekkür ederim. :P
  3. afat

MOTOSİKLET HIRSIZLARINI DEDEKTİF GİBİ BULAN VATANDAŞ

Az önce okudum çok garibime gitti, ne yazık ki polisimiz motosiklet hırsızlığı konusunda çok pasif direk olarak ''unutun'' diyorlar. Vatandaş polisten umudu kesince kendisi bulmuş çalanları umarım motosikletinide tek parça bulabilir...
  4. afat

15bin bakımı ve yetkili servislerin birbirinden alakasız fiyatlar vermesi

Merhaba motorumun 15bin bakımı yaklaşmakta ve bakım zamanı gelmeden bir fiyat alayım dedim Eskişehir'de yaşadığım için önce Yamaha EsMotoyu aradım ve 225TL fiyat verdiler standart bakım için daha sonra merak edip istanbuldan Kardeşleri aradım ve 130TL fiyat verdiler aynı şekilde İstanbul motor...
  5. afat

MOTOSİKLETLİ SÜRÜCÜYE SALDIRAN KARI KOCA!

Söz konusu video eski midir bilmiyorum daha önce konusu açıldı mı onuda bilmiyorum ama bu videodaki arabalı iki yaratığa insan bile denilemez. Kırmızı ışıkta geçip birde saldırıyorlar izlerken sinir krizi geçirdim. Başına gelen arkadaşa çok geçmiş olsun umarım savcılığa başvurur da bu iki hayvan...
  6. afat

SİLİNDİR KONUMU HK.

Merhaba arkadaşlar, Sıralı 4 silindir ile parelel 4 silindir arasındaki farklar nelerdir?
  7. afat

YAN PLAKALIK HK.

Herkese merhaba MT-25 plakalığımı bu plakalı ile değiştirmek istiyorum. Daha önce bunu kullanan değiştirmiş olan var mıdır? Önerir misiniz? Artıları ve eksileri var mıdır...
  8. afat

Motosiklet kazasında ölen kişinin eşi: 'Sanığın yakınları bana baskı yapıyor'

Antalya’da 14 Temmuz gecesi motosikletiyle evine dönen Fatih Karagül, alkollü ve aşırı hızlı olduğu iddia edilen Ahmet Koçak yönetimindeki aracın çarpmasıyla yaşamını yitirdi. Koçak önce tutuklanmadı ancak daha sonra savcılığın itirazıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Fatih Karagül’ün eşi...
  9. afat

MOTUL P1 NEDİR?

Merhaba Motul'un P1 adındaki ürününü gördüm ne işe yarar bilgili abiler aydınlantabilir mi rica etsem. [/url][/IMG]
  10. afat

Yarın 230 kmlik ilk uzun yol yolculuğumu yapacağım

Motor 125 cc uzun yolda hangi devirde kullanmam daha iyi olur ve uzun yol için önerilerinizi bekliyorum.
  11. afat

Yeni motorum ve lastiği hakkın yardım lütfen

Merhabalar ilk motorumu geçtiğimiz günlerde aldım. Lastikleri michelin ve motor 8 binde lastikler ne zaman değişmiş yada değişmişmi bilmiyorum ama aldığım sahibi değiştireceğini söylemişti ama fırsat olmamış. Arka frene çok hafif dokunmam gerekiyor yoksa kayıyor. Abartmıyorum çok hafif...
  12. afat

Eskişehir yada çevre illerde sertifakalı motor sürüş eğitmeni var mı?

Merhabalar herkese ilk motorumu aldım şimdi sıra eğitime geldi. Eskiehir yada yakın çevre illerde ücreti karşılığında IAM, RoSPA veya benzeri kuruluşlardan sertifikalı motor sürüş eğitmeni var mıdır bildiğiniz? Öğrenci olduğum için fiyat konusuda önemli tabii.
  13. afat

İlk Motorumu Alacağım Önerilerinizi Bekliyorum.

Herkese öncelikle merhaba kısmetse bir hafta sonra ilk motorumu alacağım.İkinci el ve supersport 125cc. Eskişehirde gösterebileceğim bir usta var mı bildiğiniz ve alırken ve aldıktan sonrası için dikket etmem gereken neler, önerileriniz neler. Eğitim ve ekipmanlara paramı ayırdım.
  14. afat

TVS Apache RTR 150 Hyperedge Ve Bajaj Pulsar 200 NS Arasında Kaldım.

Öncelikle merhabalar. Uzun zamandır takip ediyordum forumu fakat üyeliğimi yeni açtım kısmetse 1-2 aya kadar ilk motoru alacağım. Ehliyetimi yeni aldım üniversite öğrencisiyim. Başlangıç motoru için ikisinden birini düşünüyorum fakat araştırmama rağmen karar veremiyorum. Hangisi alsam ikinci el...

Yeni mesajlar