Devir yol şekline göre değişir ama Redline'da gitme. Ve yağmura dikkat et hava durumuna bak şiddetli yağmur seni baya zorlayacaktır.
Bu yaz Cub motorla 100 km kadar şiddetli yağmurda yol almıştım Çorlu'dan dönüşte ve yağmurluğum yoktu çok zor anlar yaşadım kıyafetlerim su doldu ceplerime kadar. Kask vizörü ıslanıncada görüş kayboluyor lastiklerimde 7 yıllık nylon görebileceğin en dandik lastiklerdi, ölmeden gelmem mücizeydi. Motor savrulup duruyordu 45km/h geçemedim yol boyunca.
yzf ile kesinlikle 1 saatte 10dk mola ver. zordur sürmesi![]()
Valla birsey yapmadım ama, hayatımın en zor 3 saatiydi diyebilirim. İçimden hep öldüm kesin öldüm eve varamıycam diyordum. Birde yanımdan geçen tırlar bi savuruyordu ki kendime gelmem 10 saniyeyi buluyordu kıyafetler üstümde 30 kiloyu buldu. Uzun yolda en korkutuğum şey yağmur heleki küçük cc motorda.Hocam naptýn sen þükür namazý falan kýldýn mýYa da bir çocuðu sevindirdiniz mi
![]()
Valla birsey yapmadım ama, hayatımın en zor 3 saatiydi diyebilirim. İçimden hep öldüm kesin öldüm eve varamıycam diyordum. Birde yanımdan geçen tırlar bi savuruyordu ki kendime gelmem 10 saniyeyi buluyordu kıyafetler üstümde 30 kiloyu buldu. Uzun yolda en korkutuğum şey yağmur heleki küçük cc motorda.
Bundan sonra yağmur çilesin ilk benzinlikte durup beklerim. Sağolasın.Ah be hocam, Allah korumuþ, Allah tekrarýný yaþatmasýn![]()
Yağmur yoksa sorunda yok. İyi giyin devam. Yoksa 200-300 km uzun yol bile değil bence. Yol hava şartları iyiyse motor dökülene kadar gidilir.bendede artçý olacak tedirginim birazda o yüzden aslýnda