AFAT DOĞRU kullanıcısının son içeriği

1. A

HARARET GÖSTERGESİ

Şuanda forza 250 sahibiyim . Sıcaklık direk derece şeklinde değil de diş diş kademe kademe şeklinde gözüküyor acaba her bir diş acaba 30 derece 25 derece vs mi bilen var mıdır ? Diğer düşük cc modeller için de merak ediyorum. Mesela 4 ya da 5. Seviyede hararet sınırına geliyor ve onu geçmiyor...
  2. A

Fan Hararet

Herkese iyi forumlar ben Forza 250 kullanıyorum.Her motosiklet gibi belirli zamandan sonra fan açıyor ve ben eve geldiğimde fan hala açık oluyor. Benim fan açıkken ne yapmam lazım. Motosikleti direk kapatmam mı yoksa rölantide bekleyip fanın kapanmasını mı beklemem lazım. Bu arada kışın...
  3. A

Shell V Power Benzin

V Power işe yarıyor mu ya da zararı var mı? Bazıları depoyu temiz tutuyor,bazıları performansı artırıyor , bazıları motorun ömründen çalıyor gibisinden şeyler söylüyorlar doğrusu nedir ve 250 cc scooterlere fayda sağlar mı ? Çünkü motosiklet kalkışta çok titriyor.
  4. A

FORZA250 TİTREME VE GİDON SALLAMA

Herkese merhaba Forza250 sahibiyim5000kmdir kullanıyorum.Ancak hiç memnun değilim bu yazacağım olay çoğu forza250 de görülmekte 3 5 forzada değil şimdi 60,65 arası giderken elleri bırakınca gidon farkedilir bir şekilde sağa sola git gel yapıp titriyor daha yüksek ya da daha düşük hızda sorun...
  5. A

PERFORMANS EGZOZ VE YAZILIM

Herkese iyi forumlar bu performans egzoz olayını netleştirebilir miyiz ? Mesela akrapovic egzozu 1000lik makineye taktık direk 10 15 hp arası alıyor muyuz yoksa dynoya sokup değerlerine bakıp ordan gerekli olan yazılım atılıp da kullanmak performansı artırıyor. Akropovicin sitesinde bir modele...
  6. A

500R,NİNJA 400,Ninja650

Herkese merhabalar 2. motosiklet olarak cbr500r,cbr650r,cbr500r arasında kalmış bulunmaktayım sebepleri;cbr500r 2019 model ülkemize gelmedi ve kadranı şuanda eksik aynı zamanda kaydırmalı debriyaj da yok ama asıl sebebi 2 sene önce aynı kasanın 30 milyar olup şuan 48 milyar olması,ninja400e...

Yeni mesajlar