aedemirci kullanıcısının son içeriği

1. A

AGV K3 SV (Siyah Vizör) ve Tech90 (Kullanılmamış)

Merhaba Arkadaşlar, Aşağıda fotoğraflarını görebileceğiniz aksesuarları satıyorum. İlgilenen arkadaşlar [email protected] adresinden temas kurabilirler. AGV K3 Mat Siyah (Siyah Vizör) - 750 TL Toplamda 15-20 defa kullanılmıştır. Düşmemiş ve çarpmamıştır. Yeni seridir. Siyah AGV vizör ve...
  2. A

Thassos Gezisi

Merhaba Arkadaşlar, Eylül ayı içinde Thassos'a sürmeyi düşünüyorum. Daha önce motosikletle Thassos'a yolculuk yapan bir iki kişinin bloglarındaki yorumlarını okudum. Forumda da fotoğraf ağırlıklı eski bir iki başlık var. Konuyla ilgili güncel deneyimi olan var mı? Pasaport, yeşil sigorta gibi...
  3. A

TCMK Eskişehir

Öncelikle bütün forum kullanıcılarının bayramı kutlu olsun. TCMK'nın Eskişehir'deki faaliyetleri ile ilgili bilgisi olan var mı? Web siteleri aktif görünmüyor. Teşekkür ederim.
  4. A

Inazuma / MT-25

Merhaba Arkadaşlar, Aranıza yeni katıldım. Bu ilk mesajım olacak. Yakın zamana kadar YBR 125 sahibiydim ve kısa bir süre önce motorumu sattım. Şimdi acemi bir sürücü olarak CC'yi bir tık yükseltmek istiyorum. Fakat Inazuma ile MT-25 arasında kaldım. Forumda bu iki motor arasında kalan olmuş mu...

Yeni mesajlar