abi kullanıcısının son içeriği

1. A

Kask secimi ? Scorpion EXO-700 & Marushin 777 NX Mono

Tekay Motor'dan aldigim fiyata gore 777nx 350tl ye inmis ,exo-700 ile ayni fiyata gelmis.Siz olsaniz?
  2. A

Gebze'de motosiklet kullanmayin!

Bu sefer yolum Gebze'ye motosiklet ile dustu,zaten araba ile hazzetmedigim trafigi motosiklete hic uygun degilmis bunu da anlamis olduk.Saat 17:30 siralarinda ,Ataturk caddesinin Istanbul Caddesine baglandigi kavsakta,arkamdan gelen ,yaninda da bir bayan oldugu gorunen servis soforunun hismina...
  3. A

Sigortası Olmayana Ceza!

"Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Bölüm Yöneticisi Şenol Özütürk, yaptığı açıklamada, 3 milyon civarında zorunlu trafik sigortası yaptırmamış araç sahibinin bilgilerini Emniyet ile paylaştıklarını belirtirken Emniyet'in sigorta yaptırmayanlara önce SMS ile bilgilendirme...
  4. A

10w40 Mineral Yağ Yardım!

Arkadaşlar rodaj için gereken 10w40 MİNERAL yağ bulamıyorum! Üretimden mi kalktı bu mineral yağlar bilgisi olan var mı?
  5. A

KTM Duke 125 ?

Selam arkadaslar,Su an ve ilerisi icin motosiklette aradigim kriterler 1) Saglamlik ve kalite 2) Ekonomik motor 3) Sehir icinde pratik kullanim 4) Hafif sartlarda asfalt disi kullanim (engebeli,toprak yol,kaldirim vs yerlere cikabilme) Aramadiklarim 1) Yuksek performans ,+100 km hizlar Su...
  6. A

Modenas GT135 için Metzeler lastik?

Selam arkadaşlar,almayı düşündüğüm Modenas Gt135 için şimdiden lastik araştırmaya başladım.Ön ve arka için Metzeler 2.50-17 uygun olabilir düşüncesindeyim.Forumda Unilli 70/90-17 ön 80/90-17 arka tavsiyeleri var ama toplamda 60 tl gibi bir fark ödenip Metzeler almak daha mantıklı göründü.Bununla...

Yeni mesajlar