Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne zaman aceleyle kask kameramı takmayı unutsam başıma bir iş geliyor...
Bu gün işe giderken eyüp istikametinden karaköye doğru ışıklarda bekliyorum en sağdaydım
bize yeşil yandığında acele de etmedim ki Allahtan etmemişim sağ tarafımızdaki bağlantı yolundan bir minibüs kırmızıda geçti kendince...
Selamnün aleyküm
Motosiklete binmeyi ve yardım elini uzatmayı seven dostlar
Umarım bana da yardımcı olursunuz
Benim motosikletim TVS Apache RTR 150 (2013 model olan yeni kasalardan)
ben tamirci değilim hobi olarak motosikletimle uğraşmayı seviyorum
ve youtube'da usta motorcuların videolarından...
Sabah sabah Polis aracından trafikte taciz ve tehtid
Herkese Günaydın,
Sabah sabah moralimi bozdular sağ şeritte giderken üstelik viraj döndüğümüz esnada arkamda beliren gri ford connect sürekli çakar lamba yapıp dat daat korna çalıyor
Bende sivil polis aracına yol vereyim diye sol şeride...
Herkese selamlar,
TVS Apache .RTR 150 2013 kasa motosikletim var
Yarın muayene tekrarı için Maslak TUVTURK'e gideceğim (Plaka vidalı diye değiştirmemi istediler halbuki yazıların okunmasına engel değildi...)
İşten saat 19:00 gibi çıktığımdan o saatten sonra servise akşam trafiğinde yetişmem...
Dün akşam işyerinden her ne kadar yağmur bastırmadan daha erken çıkmak istesemde malesef çıkamadım
18:15 falandı çıktığımda
3 dk. içerisinde bulutlanmış hava daha da karardı insanlar koşuşturuyor biryerlere yetişmeye çalışıyordu derken işyerine yürüme mesafesinde caddeye yakın yere bıraktığım...
Arkadaşlar TVS Apache RTR 150 Motosikletim için uygun fiyatlı fiyat/performans olarak güven veren bir lastik taktırmak istiyorum
Anlas Winter Grip 2 modeli ile Mitas Sava MC18 modeli arasında kararsız kaldım
Anlas için kaliteli olduğuna dair yorumlar var ama yazın uygun olmayabilir çok yumuşak...
12n9-3b akü
YTX9A-BS akü
Yukarıda yazdığım türde akü kodları ile farklı markaların aküleri mevcut ekseriyeti çin menşeili bu akülerden hangisini tercih etmeliyim
Yuasa ve Bosch gibi markalarda 12n9-3b olarak geçiyor
Diğer VLM/ORBUS/AİRİS gibi markalarda da YTX9A-BS olarak geçiyor
Bunların hepsi...
Bu aşağıda link verdiğim videoda eski kasa için anlatıyor
Yeni kasada ön kafayı nasıl açabilirim yardımcı olabilecek var mı?
kilometre kablosu gevşemiş sanırım diğer benzin vs. süraat göstergesi herşey çalışıyor ama kilometre 2 gündür ilerlemiyor yeni farkettim onu kontrol edeceğim
Bir de...
Selamlar arkadaşlar
Apache RTR 150 HyperEdge (2013 Kasa) kullanıcısıyım
benim bilgisi olan ustalarıma danışmak istediğim konu şu
Motosikletimin performansında bir sıkıntı yok,
Yağ filtresi yeni, hava filtresi tertemiz, yağı yeni değişti, zincir bakımı iyi
ama motosikletle yolda giderken üst...
Önümde süratle seyreden Beyaz Renk Renault Megane Fluence Marka otomobil sürücüsü önü boş olduğu ve kırmızı ışık henüz yanmadığı halde sarı ışık yanar yanmaz aniden fren yaparak durdu
Her nekadar takip mesafesi vs. bıraksamda onun kadar kısa mesafede duramadım ve onun bu gereksiz yere yapmış...
Evvelki gün hava hafif yağmurluydu.
Ben de diğer 3 motosiklet sürücüsünün yaptığı gibi motosiklet yağmur altında duracağına
Tadilatta olan bir vakıf binasının demir iskele direklerinden birine çanta demirinden bağladım motoru
(Şuanda devam eden herhangi bir inşaat vs. yok zaten)
Vel hasıl-ı...
Arkadaşlar dün motorun yanına gittiğimde bir de baktım ki benden 15 dk. önce zabıta park cezası kesmiş
Galata kulesini bilenler bilir orası hergün motosiklet otoparkı gibi ve gelişi güzel değil sadece belli bir yerde tek sıra halinde
Şimdi ben hergün motor kullanmıyorum haftalar sonra tam dedim...
http://www.aliexpress.com/item/SANTIC-Fleece-Thermal-Cycling-Long-Sleeve-winter-outdoor-sport-Jersey-Jacket-Coat-Windproof-Free-Shipping/32251284877.html
Arkadaşlar bu tarz bir kıyafeti içlik olarak düşünüyorum
Normalde bu ürünler pro. bisiklet sürücüleri için ama bu tarz bir ürünü motosiklet...
Arkadaşlar emniyete gittim (Trafik tescil) plaka motosiklette sadece 1 adet bulunduğundan o nedenler ruhsat değişmesi gerekli dediler
Yani benim daha önce konuyu konuştuğum trafik polis memuru beni yanlış/eksik bilgilendirmiş
Ne kadar masraf olur dedim
En az 200TL masrafı var diye cevap alınca...
Dua olarak google' da aratınca güzel hat yazıları gördüm ve böyle hoşuma gittiği için yazdım
Gayet mantıklı, Fikri beğendim fakat plakanın arkası çamur falan olunca o asetatlı kalem yazısı ya okunmaz yada silinebilir ama kalıcı bir yazı olsun diye farklı şeyler de düşünülebilir
Güzel...