6uven1 kullanıcısının son içeriği

1. 6uven1

Hangisini Almalıyım? Honda NC750X Mİ NC750X DCT Mİ

Merhaba arkadaşlar şu iki model arasında kararsız kaldım bir yanda otomaik vitesin rahatlığı bir yandan 8 bin liralık fiyat varkı sizce değer mi fiyat bu fiyat farkına veya bu klasmanda önereceğiniz bir model var mıdır? Önceliğim az yakıt ve konfor %70 şehir içi ara ara ufak geziler ve dağ bayır...
  2. 6uven1

Bu Vstorm Sizce Alınır mı?

Arkadaşlar Suzuki Vstorm Dl 650 hayalimde ki motor ama km si beni düşündürüyor 140 binde olan bu alet alınır mı? Piston segman zamanı gelmişmidir.. İlanın linki: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-nakit-ihtiyactan-acil-satilik-vestrom-dl-650-222270006/detay Not son...
  3. 6uven1

Tek Suçum Motor Sevdalısı Olmaktı...

İyi akşamlar Motosiklet.Net Sevdalıları size içimi dökmek istedim 23 yaşında Sakarya üniversite son sınıf ögrencisiyim bi seneden beri bi cbf im ama gel gör ki çoğu genç gibi aile baskısı nedeniyle ailemin bu konuda ki tavrını bildiğim için söylemedim ta ki bugün tatil dolayısıyla istanbula...
  4. 6uven1

Cbf 150 Alttan Yağ Damlatıyo Acil Yardım Arkadaşlar..

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim motor Alttan Yağ Damlatıyo bugun farkettim Acil Yardım Arkadaşlar..Resim deTemsili olarak yağın nereden geldiğini göstermeye çalıştım
  5. 6uven1

Racing 125...

İyi Günler MT Ailesi, Cok sevdiğim kara kızımı model yükseltmek amacıyla satıyorum, herhangi bir problemi bulunmamaktadır, Genelde hafta sonları Istanbulda Hafta İçleri de Adapazarında bulunmaktadır motorum.. İlan Linki...
  6. 6uven1

İyi geceler MT Ailesi...

Selam herkese 21 yaşında üniv öğrencisiyim motosiklet sevdasına düşeli çook oluyo sonun da 3 ay önce kara kızımı alarak başladım bu sevdaya aranızda olmaktan mutluyum :) Her motosiklet sevdalısının başına gelen olay Ailenin bu sevdaya karşı çıkması benim de ailem çok karşı özellikle babamın...

Yeni mesajlar