4till4 kullanıcısının son içeriği

1. 4

Km sayacı neden çalışmıyor ?

Selamlar arkadaşlar ve ustalar Geçenlerde km okuyucum yolda bi anda farklı değerler gösterdi ve bozuldu yol boyu 0 km hız gösteriyor. Fakat dün yağmur yağdığında şunu farkettim kornaya basılı tuttuğumda km sayacı artmaya başlıyor ve korna kısık çalıyor :) Traji komik bi olay net bilgisi olan...
  2. 4

Frene basınca kaliperden gelen TAK sesi ?

Merhabalar 2013 model Apache 150 kullanıyorum. Attığım videolardaki gibi frene bastığım ilk an her seferinde ön kaliperden tak sesi geliyor. Elimle yokladığımda sağa sola 1 mm kadar oynuyor fakat bağlantı cıvataları sıkılı. Bunun sebebi nedir bilen var mıdır dostlar ...
  3. 4

Şase ucundaki artçı tutamacını kaynattırmak ?

Arkadaşlar selamlar motorumun şase ucundaki artçı tutamacının bağlantı demiri çatlamış.Tarif etmek gerekirse artçı tutamaçların vidalarının ve sele kilidinin girdiği düz ek yüzey. Sanayiye gidip yaptırmayı düşünüyorum fakat motorum apache150 sanırsam çelik tüp şase diye geçenlerden özellikle...
  4. 4

Jant mı yamuk ? Disk mi ?

Dostlar selamlar,Apache 150 kullanıyorum Motosikletim düzlükte seyir halindeyken kafada çok hafif bi sallama hissi oluyor. Birde ön frene sabit kuvvetle bastığım zaman fren etkisi anlık fazla-az,fazla-az şeklinde değişiyor. Anlamadığım nokta bu olay jant yamuk olduğu için mi yapıyor yoksa...
  5. 4

Cbf150 Amortisör yağı miktarı ?

Herkese selamlar Arkadaşlar sadece kesin bilenler cbf150 amortisör keçe değişirken kaç ml yağ koyuluyor yazabilir misiniz rica etsem
  6. 4

Mt07 Eksantrik sesi ?

Selamlar , Arkadaşlar belki bilirsiniz mt serisinde eksantrik normalde dahi biraz şıkırtı yaparak çalışıyor,fakat benim motorumda ses aldığım zamana göre daha fazla duyulmaya başladığını düşünüyorum su an 35 bin km de. Gelen şıkırtı sesin normal mi yada eksantriğin değişim zamanı mı geldi ayırt...
  7. 4

Kışlık eldiven tavsiyesi

Arkadaşlar 300 liraya kadar bütçem var. kışlık su geçirmeyen ve soğuktan koruyan guzel eldiven tavsiyesi verir misiniz ?
  8. 4

Mt07 Akü uyumu ?

Merhaba arkadaslar, Mt07 için bu aküden siparis verdim https://www.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/yigit-aku-12-v-9-ah-c10-ytx9-bs-motorsiklet-akusu_pdp_605095948 Fakat bi grupta uyumlu mu diye sormuştum 2 arkadaş olmaz çünkü bs battery birde üzerindeki ytz10 akü yatay çalışmaya uygun...
  9. 4

Yola akan sulama suları !! (Çözüm önerisi)

Arkadaşlar hepimizin bildiği üzere yol kenarı,park,bahçe vb. Bu gibi yerlerde fıskiye,yada bizzat belediyenin tankerleriyle hortumla sulama yapılıyor ve bu sulamalar her zaman alandan taşarak kimi zaman yola akarak kayıp düşme kazalarına kimi zaman direk yüzümüze fışkırarak ani panik ve kazaya...
  10. 4

Intercom tavsiyesi

arkadaşlar merhaba 450 lira civarı bütçem var intercom almak istiyorum. Aşağıdaki linkteki ürünü kullanan var mı ? memnun mu ? veya tavsiye eder misiniz ? bilgi için herkese teşekkürler https://m.n11.com/intercom-kask-bluetooth-tekli-800m-radyolu-P254282021
  11. 4

Dominar400 gaz yememe

Arkadaşlar motorum çok nadiren 4bin devirdeyken gaz açtığımda gaz yememe yapıyor forumlarda serviste yazılım güncellemesiyle düzeldiğini vb. yazmışlar bu dogru mu bu durumu yaşayıp yazılımı güncelletip çözen var mı aramızda ?
  12. 4

Dominar400 e Sert amortisör ?

Arkadaşlar merhaba 1 hafta önce Bajaj dominarı400 ü seçerek kendime yeni motorumu almis oldum şöyle bi sıkıntım var. Dominarın arka amortisörü sanırsam konfora yönelik ve yumuşak ben 80 kiloyum artçı olarak 80 90 kilo birini aldiğimda en ufak çukurda arka çamurluk sanırsam lastiğe...
  13. 4

Japondan inip çinliye binmek ? 180 Z-ONE S

Arkadaşlar şu an 1,5 yıldır sahibi olduğum 2014 honda cbr250 im var.onu satıp mondial 180 Z-ONE S almayı düşünüyorum kullananlar sahibi olanlar bilgilendirebilir mi ? Alınır mı,ne kadar yakar,kronik nesi vardır?
  14. 4

Repsol renk kodu?

Dostlar, özellikle tamirci kaportacı abiler 2014 250R Repsol üm var. Kafa karenajına bi işlem yapmam gerekiyor repsoldeki kırmızı renk olan kafa karenajının boya kodunu bilen var mı yada nasıl öğrenebilirim?
  15. 4

Playstation için çevirici kablo

Millet playstation 3 için Hdmi to Scard (yani hdmi den sıkart a) dönüştürücü kablo lazım nereden alabilirim televizyona bağlıycam cihazı satan yada tanıyan varsa çok iyi olur.

Yeni mesajlar